Hlavní obsah

Jak přeprat zvrhlíka? Poradíme!

Foto: redakce

Na některé situace je lepší být připravenáFoto: redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Každá z nás je v ohrožení. Pošmourné počasí a brzké stmívání nahrávají kdejakým individuím, která mohou zatoužit po naší kabelce či nás v parku odtáhnout do křoví! Díky našemu rychlokurzu sebeobrany se naučíte zvládnout situace, kdy vás bude někdo obtěžovat.

Článek

Nejhorší je teorie mnoha žen: „Radši na to nebudu myslet, nebo přepadení přivolám." Tento názor nejenže nefunguje, ale hlavně vás zastihne naprosto nepřipravenou, a tím pádem v pozici velmi snadné oběti.

V džungli velkoměsta

Nemusíte bydlet zrovna na samotě uprostřed lesů. Naopak džungle velkoměsta je mnohem nebezpečnější. Krizová může být cesta k autu u supermarketu, podzemní garáž nebo i rušná ulice, kde chování lidí žádajících o drobné značně zhrublo. Zkrátka se můžete ocitnout ve špatnou chvíli na špatném místě.

Ve spolupráci s pražskou Akademií Embas, která pořádá kurzy sebeobrany pro ženy, jsme připravili videoškolu pro ty z vás, které se nehodlají stát snadnou obětí! Každý díl je věnován jedné konkrétní situaci. V tom dnešním vás naučíme, jak se zbavit otrapy, který vidí, že jdete po ulici sama, a doufá, že anonymní dav se vás nezastane. Jak zapojit kolemjdoucí a jak se vypořádat s vlezlým dotěrou?

Nepodceňujte nebezpečí a nezapomeňte, že štěstí přeje připraveným. A mnohdy nejde jen o štěstí, ale o život!

Reklama

Související témata:

Načítám