Hlavní obsah

Vím, jak najít ideálního chlapa!

Foto: shutterstock.com

Vím, jak muže dostat na lopatkyFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petra neměla štěstí na muže, ale našla způsob, jak vyvoleného ulovit. Nechte se jí inspirovat, třeba se na vás usměje také štěstí. Blíží se MDŽ, a proto novým Tématem týdne je právě tento svátek. Jak podle vás vypadá žena s velkým ,,Ž"? Znáte takovou? Pojďte nám o ní napsat na info@prozeny.cz. Tři z vás si odnesou 500 korun.

Článek

Také já jsem zůstala sama, rozvedená, atraktivní žena s malou dcerou, a hledala muže, také já jsem měla pocit, že muži nejsou nebo že jsou jen ti, kteří by si rádi užili, neměnili své staré zvyky nebo by vás jen na chvíli vyměnili za svou manželku do doby, než je omrzíte.

Já se však rozhodla, že na to půjdu jinak, než by se dalo od ženy očekávat, a věřte, ono to funguje… a tak vám všem osamoceným ženám dám pár skvělých tipů, jak nalézt toho pana Božského, který si myslí, že jsme všechny jen ždímačky peněženek a bankomatů, a přesvědčit ho o tom, že my jsme ty pravé.

  • Zkuste se smířit s tím, že toho pravého prostě nenajdete hned, že budete nějakou dobu sama a podle toho se zařiďte.
  • Mějte se ráda, dopřejte si věci, na které jste v partnerství neměla čas a které byste ráda dělala.
  • Pokud máte dítě, hledejte partnera především pro sebe, ne otce pro dítě.
  • Buďte samostatná, vím, že by každá chtěla chlapa, co se o ni postará finančně, ale dávat muži najevo, že jste chudinka, která nemá na nové šaty, není to pravé řešení.
  • Nehledejte hned vážný vztah, spokojte se s kamarádem, který vám nabídne skvělý sex, přátelskou pomoc, milé slovo.
  • Musíte znát svou cenu, chovejte se, jako byste byla ta nejlepší partie na této planetě a že vaše momentální samota je dobrovolná.

Nevím, čím to je, ale na každé ženě, která nenasytně prahne po nějakém vážném vztahu, to jde poznat a ti nejlepší muži se ji vyhýbají, jako by říkala „Jsem zoufale sama, nikdo mě nechce“, a to asi není moc lákavé, co? Já sama jsem si řekla, že muže vlastně nepotřebuji, na sex a občasné výlety jsem si našla muže, o kterém jsem věděla, že je úžasný, chytrý, zabezpečený a jeho jedinou chybou bylo, že se nechtěl vázat. Já jsem se k němu chovala stejně, což ho mile překvapilo, nebyl na to zvyklý a já cítila, že u něho neustále stoupám na ceně. Dnes už jsem vdaná a byl to on, kdo mě požádal o ruku. Asi se bál, že mu uteču. Ano, byla to ode mě taková malá lest, přiznávám, ale každý vám přece hned nemusí vidět do duše. Někdy je na muže potřeba použít jejich vlastní zbraně, možná že právě na to čekají.

Máte nějaký pěkný zážitek ze Dne žen? Čím je podle vás žena výjimečná? Čeho si na ženách ceníte a jaká žena si zaslouží váš obdiv? Pište nám své názory a příběhy žen, které vás oslovují, na info@prozeny.cz a oslavme tak svůj svátek!

Načítám