Hlavní obsah

Víme, jak být ještě krásnější

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krása je jen pojem. Důležité je, abyste se líbily samy sobě. Připravili jsme několik kosmetických přípravků a doplňků, které vám usnadní cestu k dokonalým vlasům, pokožce i líčení.

Článek

Také jste si oblíbily takzvaný „kokosák“, který příjemně voní, chutná, dokonale ošetří suchou pokožku a dodá ztracený lesk vlasům? Můžete vyzkoušet 100% přírodní za studena lisovaný kokosový olej Sefiros, který je k dostání v krásném balení a nabízí to nejlepší z přírody. Vyrábí se v bio kvalitě bez jakýchkoli parfemací a konzervantů.

Bio kokosový olej na pleť i na vaření

Kokosový olej si získal oblibu mezi ženami po celém světě. Má všestranné použití, je praktický a vhodný pro každého bez ohledu na citlivost pokožky. Můžete jej využít jako příjemnou masku na vlasy, natřít jej na kůži – krásně se vstřebává. Své uplatnění najde také v kuchyni.

Marulový olej – zázrak přírody

O marulovém oleji se hovoří stále více. Marocké ženy jeho účinků využívají již po staletí. Jde o velký objev hned po arganovém oleji. Tento multifunkční kosmetický přípravek se vyrábí z plodů marulového stromu. Pod tímto názvem se ukrývá posvátný strom rostoucí v Indii a v Africe. Přezdívá se mu také sloní strom, protože tito velikáni si na jeho plodech velmi pochutnávají.

Marulový olej Sefiros

Marulový olejod značky Sefiros je čistě přírodní, má všestranné použití, je určený pro všechny typy pleti a co je vůbec nejlepší, nezanechává mastný film. Můžete jej natřít na pokožku nebo použít do vlasů. Vyživuje do hloubky a hydratuje přesně tam, kde je třeba.

Kvalitní kosmetické štětce pro dokonalé nalíčení

Také rády sledujete novinky ze světa dekorativní kosmetiky? Kvalitní kosmetické štětce tvoří nezbytnou výbavu každé ženy. Tyto štětce mají za úkol usnadnit vám líčení, pomohou přesně nanést líčidla tam, kde je potřeba. Vyzkoušet můžete například kvalitní štětce Sefiros. Jejich tajemství tkví v jemných syntetických vláknech high-tech, která jsou příjemná na dotek a doslova vás pohladí.

Kosmetické štětce Sefiros

Kvalitní krém na obličej je základ

Už máte vybraný oblíbený krém na obličej? Pokud ještě tápete, doporučujeme vyzkoušet značku L’Oréal Paris, která je lídrem na trhu ve světě krásy. Své produkty neustále inovuje tak, aby nabídla vždy jen to nejlepší. Za pozornost stojí například expertní protivrásková řada Age Specialist obsahující kolagenové biosféry. Tyto krémy jsou určeny ženám od 35 let. NA OBALU JE 55+? Na své si však přijdou i mladší ženy například s vyživujícím krémem Nutri-Gold.

Krém proti vráskám Age Specialist

Reklama

Související témata:

Načítám