Hlavní obsah

Víme, jak mít dokonalé tělo i po dětech!

Reklama

Těhotenství je obrovským mezníkem v životě ženy. Psychické změny jdou ruku v ruce s fyzickými obměnami. Explozi proměn zažívá i vzhled ženského těla. Jak si uchovat dokonalé křivky i po dítěti?

Článek

Nejspíše největší nápor v těhotenství prodělává pokožka. Jestliže v této době není dostatečně hydratovaná, hrozí výskyt strií především v oblastech, kde je kůže nejvíce napínána – bříško, stehna, zadeček a prsa.

Značka, která hraje prim

V průběhu posledního desetiletí se jedničkou na trhu staly produkty značky Elasti-Q, které si ověřilo tisíce spokojených maminek. Produkty jsou speciálně přizpůsobené pro zvýšené nároky těhotných žen.

Značku Elasti-Q si oblíbilo mnoho maminek

Oleje, gely a tělové krémy…

Skvělé reference má Elasti-Q Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Osvědčený pomocník pro nastávající maminky – Elasti-Q Original

Preferujete tělové oleje?

Vhodnou volbou pro vás je Elasti-Q Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek. Obsahuje 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej). Přípravek napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění.

Hýčkejte svou pokožku – Elasti-Q Exclusive tělový olej

Co si počít, když již strie máte?

V případě, že se strie již objevily, vyzkoušejte tělový krém Elasti-Q Exclusive, který je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé.

Více na www.elasti-q.cz.

Při výskytu strií – tělový krém Elasti-Q Exclusive

Když prsa už nejsou jako z plakátu

Jen málo žen vnímá po kojení svá prsa jako větší a pevnější. Společně s postupným úbytkem těhotenských kilogramů totiž postupně vadnou i ženské přednosti. Povadlá a povislá prsa s unavenou kůží jsou pak jednou z prvních věcí, které je potřeba napravit.

Kojení vašemu poprsí na parádě nepřidá…

Zpět do formy

Nastal čas přiznat si, že je potřeba pozvednout opět svůj dekolt? Dost dlouho sloužilo vaše poprsí pouze jako zdroj dětské obživy, ale pokud chcete být opět svůdná a sexy, je potřeba provést radikální změny. Zkusit můžete speciální cviky, jenž mají pozitivní vliv na samotná ňadra, která se tak dají opticky pozvednout a tvarovat.

Dřina se vyplácí…

Podpořte své poprsí sázkou na jistotu

Pokud chcete skutečné výsledky, volte jistotu a účinnou nápravu, která se osvědčila nejenom novopečeným maminkám, ale všem ženám. Vsaďte na luxusní doplněk stravy NadraIN FORTE obsahující čtyři silné komplexy. Právě díky nim pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu.

Objednejte nyní na www.nadrain.cz, vložte kód PZ605 a neplaťte za poštovné a balné.

Krásný dekolt může mít každá žena…

Těhotenstvím a mateřstvím život nekončí, naopak teprve začíná…

Reklama

Načítám