Hlavní obsah

Víš, s kým spíš?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kamarádů v našem soužití přibývaloFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Manžel mi zahnul s mužem, je to nevěra? Mám přítele! Asi žádná z nás by nechtěla od partnera slyšet ani jedinkrát za život tuhle zvláštní (a přitom možná normální) větu. Jak byste se cítila vy? Možná byste reagovala jako naše další autorka, která nám popsala svůj smutný příběh na info@prozeny.cz. Tady je třetí soutěžní příběh!

Článek

Měla jsem prvního kluka. Nezkušená, nepolíbená. Po půl roce vztahu jsme byli společně v klubu. Nevěděla jsem, že je to gay klub. Byla jsem zkrátka zaláskovaná až po uši. Dělalo mi dobře, že se Michal všem líbí.

,,Začalo to" pusou na ucho

Ujišťovala jsem se o tom, že jsem si dobře vybrala. Úsměv mě ale brzy přešel, když ho jeden „kamarád" pohladil po zadku a vzápětí mu dal pusu za ucho. K mému údivu si to Michal nechal líbit. Nechápala jsem, co se děje, a udělala scénu. Ne přede všemi, ale stranou. Přiznal se mi, že je bisexuální.

Trochu tvrdá realita na to, že se jednalo o můj první vážnější vztah. Milovala jsem ho, tak jsem se rozhodla mu to tolerovat. Půl roku mi to nevadilo. Kamarádů však v našem bytě přibývalo... Kolikrát jsem vařila i pro velmi četnou bandu.

Nechala jsem ho i s nemocí

Po zmíněném půl roce jsem začala žárlit. Byla jsem hysterická. Vztah se začal rozpadat. Ale z nepochopitelného důvodu jsem stále setrvávala. Pak přítel onemocněl a mně to konečně došlo. Ptala jsem se sama sebe: „Víš, s kým spíš?" Tenhle aspekt mě totiž nikdy předtím nenapadl. Asi jsem doufala, že je zodpovědný a že se svými klučičími známostmi spí s kondomem. Nevěděla jsem, jestli to ukončit, nebo se o něj postarat, když to v tu chvíli potřeboval. Neměla jsem sílu se o něj starat!

Dodneška nevím, jestli jsem se rozhodla správně, a občas v noci na to myslím. Ani nevím, jestli ještě žije. Co ze začátku vypadalo jako zajímavé zpestření vztahu, se proměnilo v tragédii a výčitky pravděpodobně do konce života. Vím, že tohle už nikdy tolerovat nebudu!

Setkaly jste se s něčím podobným? Jak byste reagovaly na tuto skutečnost? Jaký máte názor na to, když si muž kromě vás ještě hýčká nějakého sympaťáka? Myslíte si, že je to jen vrtoch, když se muž zaplete mimo manželskou ložnici s mužem? Napište nám svůj názor na info@prozeny.cz pod heslem Téma týdne. Ty nejzajímavější příspěvky zveřejníme a v pondělí vybereme tři z vás, které od nás dostanou odměnu 500 Kč!

Související témata:

Načítám