Hlavní obsah

VitaePro beru denně, říká Jan Železný

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světového rekordmana v hodu oštěpem Jana Železného asi není nutné představovat. I po skončení aktivní sportovní kariéry je stále ve skvělé kondici. Prozradil, jak si udržuje klouby a svaly ve formě.

Článek

„Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, proto každý den užívám doplněk stravy VitaePro,“ popisuje Jan Železný. Nové VitaePro bylo vyvinuto pro komplexní podporu pohybového aparátu. Navíc je obohaceno o další složky, které přispívají ke správné funkci srdce, podporují imunitní systém a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.

Podpora pro pohodlí vašich kloubů

Začíná pro vás být rychlá chůze či sportování obtížnější? Koníčky, práce doma či s dětmi vám přijde namáhavější než dříve a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávájí více zabrat? Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů. Toto je přirozený, ale bohužel negativní vývoj, kterému podléhají ženy i muži stejně.

VitaePro s obsahem výtažku z Boswellie serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Další látky ve VitaePro se postarají o udržení normální činnosti svalů, činnosti srdce a přispívají k normální funkci imunitního systému.

Účinná podpora pro klouby a svaly

Důkazem, že VitaePro funguje, je i fakt, že je jedním z nejprodávanějších doplňků stravy ve Skandinávii. V Čechách užívají VitaePro již tisíce spokojených zákazníků, včetně světového rekordmana v hodu oštěpem Jana Železného. Více na vitaepro.cz .

Trojnásobný mistr světa v hodu oštěpem a světový rekordman Honza Železný užívá VitaePro na podporu kloubů a svalů

Vyzkoušejte VitaePro, nyní se slevou 50 % na první zásilku, doprava zdarma!

Doplněk stravy VitaePro s jedinečným složením a prokazatelnými účinky obsažených vitaminů a minerálů byl vyvinut bez genetické modifikace. Vyvážené složení podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém.

VitaePro obsahuje rostlinný extrakt z pryskyřice stromu Boswellia serrata, který pomáhá zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí kloubů. Blahodárné účinky Boswellie serrata jsou známé již po tisíce let. VitaePro má také větší obsah vitaminu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitaminy C, E, minerál selen, omega-3 a astaxanthin, zeaxanthin a lutein.

Kvalitní doplněk stravy s aktivními látkami extrahovanými z přírodních zdrojů

Reklama

Načítám