Hlavní obsah

Vitamin C je skvělým pomocníkem při péči o pleť. Lékařka vysvětluje, proč se bez něj neobejdete

Foto: Seznam Brand Studio/Pavel Marek

Znáte všechny benefity vitaminu C pro vaši pleť?Foto: Seznam Brand Studio/Pavel Marek

Vitamin C je ve světě kosmetiky stále více oblíbenou a vyhledávanou aktivní složkou. A není se čemu divit! Trápí vás mdlá, nesjednocená či problematická pleť? Je na čase probudit ji opět k životu. Rozjasněte svou pleť, zredukujte viditelnost pigmentových skvrn a zapomeňte na zbytečné vrásky i akné.

Článek

Není tajemstvím, že si lidské tělo neumí vitamin C samo vytvořit. Proto je pouze na vás, abyste si jeho přísun zajistili. Vitamin C známý také jako kyselina askorbová je nezbytnou živinou jak pro naše zdraví, tak i pro zdraví naší pleti. Díky svým rozjasňujícím a sjednocujícím vlastnostem dodává každé pleti potřebnou péči. Probuďte svou pleť opět k životu a vyzkoušejte novou řadu Vitamin C od Garnier.

Foto: Garnier

Vyzkoušejte novou řadu Vitamin C od GarnierFoto: Garnier

Mnohonásobný účinek vitaminu C na vaši pleť

Garnier ve své nové řadě Vitamin C vsadil na sílu ingrediencí. Věděli jste, že vitamin C je silným antioxidantem, který dokáže vaši pokožku chránit před poškozením volnými radikály? Umí toho ale i mnohem víc. Přípravky z nové řady Vitamin C podporují tvorbu kolagenu, čímž se předchází předčasnému stárnutí pleti, viditelně redukují vrásky, napomáhají chránit pokožku před poškozením ze slunečního záření a zesvětlují i často nevzhledné pigmentové skvrny.

Rozjasňující super sérum s vitaminem C

Alfou a omegou celé nové řady Vitamin C od Garnier je rozjasňující super sérum s vitaminem C. Jedná se o první sérum od Garnier s obsahem vysoce koncentrovaných aktivních a pleti prospěšných látek s jednoznačným cílem: Snížit viditelnost pigmentových skvrn a maximálně podpořit tvorbu kolagenu.

Hlavní složkou séra je vitamin C, který vyniká svými rozjasňujícími vlastnostmi a účinně bojuje i s pigmentovými skvrnami. Jednou z nejdůležitějších složek séra je kyselina salicylová, která odstraňuje odumřelé kožní buňky a zanechává tak pleť čistší a rozjasněnější. Již po třech dnech bude vaše pleť sjednocenější a hladší.

MUDr. Lucie Mansfeldová, atestovaná lékařka v oboru dermatovenerologie a korektivní dermatologie ve videu vysvětluje přínos vitaminu C pro v péči o pleť

Rozjasněte svou pleť s novou řadou Vitamin C od Garnier

Po velkém úspěchu super séra uvádí Garnier kompletní řadu s vitaminem C. Tu jsme měli možnost blíže poznat v krásném prostředí hotelu Four Seasons v Praze – společně s Lucií Mansfeldovou, atestovanou lékařkou v oboru dermatovenerologie a korektivní dermatologie.

Nová řada s vitaminem C od Garnier je receptem i odpovědí na otázku: Jak na rozzářenou pleť? Tato řada tedy obsahuje:

Jak jsme se spolu s doktorkou Lucií Mansfeldovou přesvědčili, řada Vitamin C od Garnier respektuje všechny typy pleti, a proto je vhodná i pro citlivou pleť. Dr. Lucia Mansfeldová, zakladatelka kliniky Almiaderm, se kromě estetické medicíny věnuje i online teledermatologickým konzultacím a psychodermatologii. Ta závěrem dodává: „Každý nový kosmetický produkt je vhodné vyzkoušet si nejdříve na zápěstí, kde je pokožka velmi citlivá.“

Dopřejte své pleti dostatek vitaminu C. Budete zářit!

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám