Hlavní obsah

Vneste do vztahu vzrušení a poznejte kouzlo masážní svíčky!

Foto: fotky-foto.cz

Foto: fotky-foto.cz

Chcete vnést do vašeho vztahu něco nového? Vyzkoušejte stále populárnější masážní svíčky spojující romantiku s uvolňující a zároveň intimní atmosférou.

Článek

Dopřejte partnerovi chvíle oddechu po náročném dni nebo ji využijte jako výjimečnou předehru pro intimní chvíle.

Foto: IntimniNakupy.cz

Máte rádi svíčky a masáže? Afrodiziakální masážní svíčka MAGNETIFICO Enjoy it! kombinuje obojí Foto: IntimniNakupy.cz

Co je masážní svíčka?

Masážní svíčka slouží k masáži celého těla. Obsahuje speciální směs tvořenou bambuckým máslem, kokosovým olejem, včelím voskem, antioxidanty a dalšími složkami, které se po zapálení svíčky během pár minut rozpustí na masážní emulzi, kterou pak nalijete na partnerovo tělo a můžete mu dopřát nezapomenutelnou masáž. Prémiové složení afrodiziakální masážní svíčky MAGNETIFICO Enjoy it! zároveň hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku, díky čemuž zůstává hebká na dotek a smyslná vůně umocní váš prožitek ze společně strávených chvil.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz

Foto: fotky-foto.cz

Masáž pomocí masážní svíčky vám zajistí chvíle romantiky, relaxace i vzrušeníFoto: fotky-foto.cz

S masážní svíčkou zvládne udělat romantickou masáž úplně každý

A jak tedy masážní svíčku nejlépe používat? Je to velmi jednoduché. Pusťte si např. romantickou hudbu, udělejte přítmí a zapalte masážní svíčku. Nechte ji hořet pár minut, než se rozpustí část hmoty, která díky speciálnímu složení není nikdy tak horká, aby vás mohla popálit. Svíčku zhasněte a nalijte vzniklou směs kdekoli na partnerovo tělo a začněte smyslnou masáž. Kouzlo masážní svíčky si můžete užít opakovaně, protože po zhasnutí zbylý vosk opět zatuhne a při opětovném použití je masáž stejně kvalitní jako ta první.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz

Foto: IntimniNakupy.cz

Prémiová masážní svíčka MAGNETIFICO Enjoy it! se vyrábí v České republiceFoto: IntimniNakupy.cz

A proč vybrat právě masážní svíčku MAGNETIFICO Enjoy it?

Prémiové masážní svíčky Enjoy it! jsou vyráběny v Česku. Díky bambuckému máslu, kokosovému a mandlovému oleji, kvalitnímu včelímu vosku, vitaminu E nebo chmelu jsou prospěšné pro výživu a regeneraci pokožky. Zároveň jsou také obohaceny o afrodiziakální aroma, které zintenzivní váš milostný prožitek. Obsahují inteligentní knot, který dokáže rovnoměrně rozehřát směs po celém obvodu skleničky. Díky své ideální konzistenci vystačí na masáž jen trocha směsi, svíčka vám tak vydrží na 4–8 masáží.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz

Foto: fotky-foto.cz

Díky afrodiziakálnímu aroma se umocní váš milostný zážitekFoto: fotky-foto.cz

Ideální překvapení pro partnera nebo dárek pro kamarády

Jestli váháte, jak večer potěšit partnera či partnerku, tak masáž za pomocí masážní svíčky MAGNETIFICO Enjoy it! je to správné řešení. Je také vhodným dárkem pro vaše kamarády, potěší jistě kohokoliv, protože nejlepším dárkem jsou přece společně strávené intimní chvíle. A jako dárek vám nyní přinášíme 10% slevu při zadání slevového kódu: PROMO v nákupním košíku na stránkách www.IntimniNakupy.cz

Foto: IntimniNakupy.cz

Vybírat můžete z vůní santalového dřeva, tropického ovoce s mořskou solí, kokosu, černého rybízu s kiwi nebo pomeranče se skořicíFoto: IntimniNakupy.cz

Mohlo by vás také zajímat

Svůdné prádlo, korzety, podvazky… hledáte ideální dárek pro partnera? Potěšte sebe i jeho a vyberte si z široké nabídky svůdného prádla.

Trápí vás slabá sexuální výdrž?  Vyzkoušejte prověřené produkty pro zlepšení sexuální výdrže a výkonu.

Čeká vás rande nebo pracovní pohovor? Vyzkoušejte feromonové produkty a zajistěte si úspěch!

Reklama

Načítám