Hlavní obsah

Vodní kámen nemá šanci: S Fixinelou to i pro chlapa bude hračka

Určitě mi dáte za pravdu, že pokud chcete z chlapa vyformovat čistotného muže, chce to nejen velkou trpělivost, ale i určitou dávku sebezapření a odvahy. Přimět ho každý den se osprchovat dříve, než zaleze do pyžama, se dá, ale uklidit po něm koupelnu, to je už jiná káva.

Článek

Postačí malý zázrak s názvem Fixinela. Tento čisticí výrobek vašemu muži určitě nebude cizí, neboť s ním vyrůstalo několik generací. Takže se nemusíte obávat, že by si pod ním představoval něco z oblasti sci-fi.

I když Fixinela perfekt koupelna opravdu patří mezi čisticí prostředky budoucnosti. A v čem jsou její největší přednosti?

Rychle a efektivně

Většina mužů to chce mít rychle za sebou, takže i vyčištění plastové vany či sprchového koutu jim nesmí zabít více času, než jsou ochotni do domácích prací investovat. Díky rozprašovači a účinné látce to ale pro ně bude zábava.

Použitím přípravku Fixinela perfekt na koupelny si totiž hravě poradí nejen se špínou a mastnotou po koupeli, ale i se zbytky mýdla a vodním kamenem. Stačí jen na znečištěné plochy přípravek nastříkat, podle intenzity znečištění nechat působit a pak jednoduše opláchnout vodou.

Takže jedním vrzem se leskne umyvadlo, baterie i obklady. Přidanou hodnotou je nejen příjemná vůně, ale také dobrý pocit z vykonané práce.

Fixinela

Expert na vodní kámen

Domácnosti, ve kterých teče z baterie měkká voda, až tak velké problémy s vodním kamenem nemají. Takových je však minimum. Pro ostatní jsou tyto usazeniny noční můrou. Čím více je voda tvrdší, tím je výskyt vodního kamene častější a hůře se s ním bojuje. Navíc je postrachem i domácích spotřebičů.

Fixinela perfekt koupelna je super přípravkem. Na pravidelnou údržbu a čištění van, umyvadel, baterií a kachliček můžete použít Fixinelu perfekt koupelna. Pokud se chcete zbavit vodního kamene ze sprchového koutu, raději doporučuji použít „sestru“ – Fixinelu na sprchové kouty. Díky pěnovému rozprašovači po aplikaci přípravek nestéká, a tím se zvyšuje jeho účinnost. Kromě vodního kamene odstraňuje také jiné nečistoty, čímž stejně zajišťuje vysoký lesk čištěné plochy.

Fixinela

Flotila výrobků pro celou domácnost

Trnavská Tatrachema má ve svém portfoliu na boj proti vodnímu kameni více produktů. Například vnitřek rychlovarných konvic, spirály praček, myčky nádobí, kávovary a jiné elektrospotřebiče je nejlepší použít výrobek Luxon – rychlorozpouštěč vodního kamene.

Ten se osvědčil i při čištění těch míst umyvadel a van, kde dlouhodobě kapala voda, nebo se na dně vytvořil povlak vodního kamene. Při silnější vrstvě vodního kamene, například kolem baterií, je ale lepší použít klasickou Fixinelu nebo Fixinelu ANTIKALK, která je přímo určena na velmi zanesené plochy.

K čištění a pravidelné údržbě WC je nejvhodnější Fixinela WC gel 750 ml. Tento výrobek má obal navržen tak, aby jej bylo možné nastříkat i pod okraj mísy, kde se usazuje nejvíce nečistot.

Fixinela

Reklama

Načítám