Hlavní obsah

Vybíráte prostěradlo? Nechte se inspirovat našimi tipy!

Foto: Violet Moon

Foto: Violet Moon

Reklama

Potřebujete poradit s nákupem prostěradla? Usnadníme vám práci a poradíme, jak vybrat to správné!

Článek

Prostěradlo – zcela nenápadná věc v našich ložnicích, kterou obvykle považujeme za samozřejmost, má vliv na kvalitu spánku stejně jako třeba matrace nebo povlečení. Obchody nabízí širokou škálu barev, velikostí i materiálů. Pokud zvažujete nákup tohoto druhu lůžkovin, věnujte v první řadě pozornost gramáži, která významně ovlivňuje jejich celkovou životnost.

Foto: Violet Moon

Jersey prostěradloFoto: Violet Moon

Dokonalá hebkost jersey prostěradel

Jersey prostěradla mají široké využití. Vyrábí se ze 100% bavlny, tento materiál je velmi oblíbený. Kromě dokonale jemného povrchu nabídnou i dobrou absorpci tekutin, prodyšnost a mimořádnou pružnost, díky které je bez problému vypnete až o 25 % původní velikosti. To je důvodem, proč se vyrábí bez dalších umělých příměsí.

Foto: Violet Moon

Froté prostěradlo Foto: Violet Moon

Froté prostěradla – stará dobrá klasika

Nejznámější smyčkovou tkaninu netřeba představovat, nachází se v drtivé většině domácností, ať už v podobě ručníků, osušek, utěrek apod. Froté prostěradla jsou příjemná lidské pokožce a hodí se především pro chladnější období roku, protože jsou značně hřejivá. Další jejich příjemnou vlastností je snadná údržba, není nutné je žehlit.

Foto: Violet Moon

Prostěradla mikroplyšFoto: Violet Moon

Prostěradla mikroplyš, v zimě jako když najdete

Patříte k věčným zimomřivcům? Pak vyzkoušejte mikroplyšová prostěradla. Jak už název napovídá, povrch těchto prostěradel připomíná kožíšky plyšových hraček, a tak zaručí hřejivost a hebkost na dotek. Třešničkou na dortu je snadná údržba, mikroplyš rychle schne a nemusí se žehlit.

Nakupujte u specialistů

Aby byl nákup prostěradel  úspěšný, pečlivě vybírejte, kde je nakoupíte. Vždy se vyplatí obrátit se na specializovaný obchod v oblasti ložního prádla. Doporučujeme e-shop RodinneBaleni.cz, kde kromě zmiňovaného zboží naleznete další produkty do domácnosti.

Reklama

Načítám