Hlavní obsah

Vyhrajte Valentýnskou proměnu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrajte o velkou Valentýnskou proměnuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete letos oslavit svátek všech zamilovaných v opravdu velkém stylu? Chcete být pro něj krásná a žádoucí? Pak se přihlaste do naší soutěže o velkou Valentýnskou proměnu a vyhrajete den, kdy se o vás bude starat celý tým odborníků ve studiu Ateliér V Věry Vanderkové.

Článek

A pozor, do soutěže se můžete přihlásit i jako pár, tým specialistů složený z terapeutky, vizážistky, kosmetičky a stylistky se bude naplno věnovat vám oběma. Pro oba připraví relaxační den spojený se změnou image tak, abyste se jeden druhému líbili ještě více!

Čeká vás opravdu skvělý program:

  • seznámení s barvovou typologií, symbolika a analýza barev
  • psychologie barevných odstínů
  • určení vašeho barvového typu
  • vytvoření účesu dle vašeho typu
  • sestavení nového šatníku a jeho postupné změny, určení proporcí, odhalení případných chyb v oblékání
  • kosmetické ošetření luxusní francouzskou kosmetikou MATIS a Germaine de Capuccini.
  • aromatická relaxační masáž - Hot Stones - masáž lávovými kameny
Foto: atelier V

Nechte se také s námi proměnit!Foto: atelier V

Co zahrnuje:

Barvové poradenství - barvové poradenství spočívá v určení správných barev pro vás, jako neopakovatelného jedince. Každá barva má tisíce odstínů. Velmi důležitým momentem je zjištění, co s vaším obličejem dělá určitá barva! Přizpůsobením svého oblečení zapůsobíte na pracovišti i v osobním životě a můžete svým nadřízeným a kolegům dávat jasné informace o vašich ambicích a kreativitě.

Kosmetické ošetření - kosmetika s použitím přírodních přípravků, ošetření vybranou značkovou kosmetikou, analýza pleti, masáž obličeje a dekoltu, obličejová maska, případně barvení řas a obočí.

Masáž lávovými kameny - terapeutka při masáži lávovými kameny využívá jejich vibrace. Aby dosáhla výborné relaxace a potřebných účinků, musí respektovat všechny pravidla pro masáž obličeje, tzn. lymfatický systém obličeje a reflexní zóny.

Velká Valentýnská proměna se uskuteční v sobotu 14. 2. v salonu Ateliér V, Dittrichova 22, 120 00 Praha 2, od 10 do 18 hod.

Načítám