Hlavní obsah

Exkluzivní šperky celebrit

Foto: ALO diamonds

Krásou diamantů se nechala okouzlit Petra NěmcováFoto: ALO diamonds

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chceme být krásné, jedinečné, neodolatelné a středem pozornosti. A k tomu nám může pomoci výjimečný šperk, který vystihne naši osobnost. Stejně tak to dělají celebrity, které už své favority mají. Neváhejme tedy a pojďme nakupovat. Dáme přednost šperkům králů, diamantové klasice, romantické střídmosti, neotřelé originalitě nebo snad vzpomínce z popela zesnulé osoby?

Článek

Květinové snění pro romantické duše s jistou chůzí

České superkrásky Petra Němcová a Taťána Kuchařová se svým vkusem přidaly k americkým holywoodským hvězdám, jako je např. Pamela Andersonová. Co mají společného? Zamilovaly si šperky od ALO diamonds. A co je na nich tak uchvátilo? Mají svěží a sofistikované tvary. Petra Němcová se stala tváří kolekce těchto šperků, Taťánu Kuchařovou nejvíce okouzlily diamantové květy, pečlivá ruční práce a vysoká kvalita diamantů. A tak není divu, že tyto šperky padly do oka ženám, které si na krásu opravdu potrpí. Petra Němcová svůj výběr (diamantové kruhy) předvedla na udílení Oscarů v Los Angeles.

Záchranářka s bujným dekoltem Pamela Andersonová pro změnu podlehla kráse prstenu s perlou a diamanty. Třpytivé šperky jsme ale mohly sledovat i na účinkujících posledního ročníku Let´s Dance na Slovensku. Na nastávající léto doporučujeme „obléknout se“ do velmi podařené květinové kolekce. Šperky skvěle sednou sebevědomým ženám, které se nebojí být originální, a přitom uvnitř schovávají romantickou duši. Skvostné kousky začínají na cenách kolem deseti tisíc korun. Dobrou zprávou pro méně movité je, že k dokonalosti postačí i jeden kousek!

Foto: Boucheron

Australská herečka Melissa George se šperky BoucheronFoto: Boucheron

Šperky králů inspirované přírodou

Všechny, které si potrpíme na kvalitu, luxus a detailně provedenou šperkařskou práci, nepochybně uchvátí některá z kolekcí firmy Maison Boucheron, která nabízí od klasických jemných modelů až po extravagantní barevné kousky inspirované zejména přírodou. Tohle si opravdu může dovolit jen málokdo, přesto mezi námi takové ženy jsou. Tyto právem nazývané „šperky králů“ se staly srdeční záležitostí hvězd, jako je Salma Hayek, Katie Holmes, Marisa Tomei nebo Nicole Kidman. Co myslíte, slušely by i vám?

Česká kvalita za „českou“ cenu!

O tom, že i u nás se rodí noví nadějní tvůrci šperků, svědčí i úspěšné kolekce talentované návrhářky MgA. Terezy Holáskové, která miluje originální šperky. Autorka bižuterních šperků a malířka je absolventkou VŠ uměleckoprůmyslové v Praze. Inspirovala se a učila i v zahraničí při navrhování originálních šperků pro německé šperkařské firmy. Pokud se nechceme nechat strhnout současnými trendy, můžeme si od ní nechat navrhnout kousek přímo na míru naší osobnosti.

Foto: terezaholaskova.cz

Originální šperky navrhuje Tereza HoláskováFoto: terezaholaskova.cz

Hit sezony - svítící náušnice pro starší a pokročilé!

Úplně z jiného soudku je novinka letošní sezony - svítící šperky. I když můžeme namítat, že podle názvu se něco podobného hodí spíš pro začínající školačky, jde o hit, který si oblíbily ženy všech věkových kategorií. Jedná se na první pohled o poměrně standardní kousky, které si díky velmi lidové ceně do 200 korun může dovolit opravdu kdokoli. Po setmění ovšem vyniknou detaily, kterých si přes den nemusíme všimnout – a to, že svítí. Toužíme-li po dokonalém třpytu, stačí si pořídit oblíbenou barvu, zasadit malou baterii a můžeme vyrazit do ulic. Jsou vyrobené ze skla, barevná škála je rozmanitá a náhradní baterie jsou dokonce v ceně (je možné je dokoupit i samostatně).

Diamantové šperky jako vzpomínky

Pro někoho je to úžasná věc, pro jiné je to morbidní a trapné. Takové jsou další výstřední šperky vyrobené ze syntetických diamantů vzniklých z pozůstatků mrtvých. Z ostatků mrtvých (konkrétně z popela) začali specialisté vyrábět diamanty, které se následně zasadí do prstýnku, řetízku či náramku. Můžeme tak mít své blízké i po jejich smrti stále u sebe. Není to úžasné? Zdá se to neuvěřitelné? Nikoli! Firem, které se výrobou podobných šperků zabývají, je dnes už poměrně dost.

„Není to pro každého, je to osobní volba,“ říká generální ředitel společnosti LifeGem, která diamanty začala vyrábět jako první. Doba pokročila, a tak už je dnes běžné nechat si vyrobit diamant i ze zemřelého domácího mazlíčka nebo z vlasů žijící osoby. (Diamanty z vlasů jsou prý kvalitnější, protože jsou bohatší na uhlík.) Zatímco v roce 2004 bylo možné koupit si takový diamant za cca 11 000 liber, dnes jej dostaneme za méně než 5000 euro. Jen pro zajímavost – i z vlasů Michaela Jacksona vznikne pár vysoce kvalitních diamantů jako pocta tomuto zpěvákovi.

Já už jsem si vybrala a který kousek zaujal vás?

Související témata:

Načítám