Hlavní obsah

Vykveťte bio-cestou do krásy ve Františkových Lázních

Foto: FrantiskovyLazne

Františkovy LázněFoto: FrantiskovyLazne

Být krásná neznamená napíchaná botoxem a vylepšená plastikami. Být krásná = zdravá.

Článek

Inspirujte se františkolázeňskými zářivými rododendrony a načerpejte stejně jako ony sílu ze zdejší unikátní zeminy, bohaté na minerály a živiny. Nakopne vaše tělo, aby se rozzářilo stejně jako rododendronové květy.

Tajemství úspěchu spočívá ve zdejší sirnoželezité slatině, lidově řečeno „přeci v tom bahnu, Boženko“. Hnědočerné zlato pomůže rozpohybovat tělo, zbaví bolesti nebo pomůže v léčbě neplodnosti. K tomu přidejme ještě zřídelní plyn, minerální prameny a máme před sebou malý léčebný „zázrak“, kterému se říká Františkolázeňská léčebná kúra. A pozor, funguje již víc než dvě stě let!

Je snadné podlehnout zelenému dopinku, minimálně jednou za rok, protože jakmile se jednou dá tělo do pořádku zevnitř, hned to je vidět i na povrchu. A tady vám rádi dají písemné potvrzení, že za zdravým lookem nestojí nový milenec, ale hříšně zdravé Františkovy Lázně.

Omrkněte pestrou nabídku lázeňských pobytů na http://www.frantiskovylazne.cz/ nebo se nechte zlákat pozitivní zkušeností našich spokojených hostů:

1. Františkolázeňská léčebná kúra

Anna (42): Stres v práci a těžký komplikovaný rozvod si vyžádaly svoji daň. Těžko bych si někdy představila, že v tomto věku budu bojovat s rakovinou. Chemoterapie naštěstí zabrala a pozitivní zkušenosti mojí maminky s léčbou ve Františkových Lázních také. Využila jsem na zotavenou Františkolázeňskou léčebnou kúru, poonkologickou léčbu. Bylo to super! Pro svůj klid se sem určitě ještě vrátím.

Foto: FrantiskovyLazne

Františkolázeňská léčbaFoto: FrantiskovyLazne

2. Lázně na zkoušku

Monika (36) a Lenka (38), nerozlučné kamarádky: Známe se už od gymplu a občas hrajeme hru na milionářky. Uděláme si hýčkací den jen pro nás dvě. Teď jsme však objevily to pravé milionářské – týdenní Lázně na zkoušku. Luxusní hotel, výborná kuchyně, masáže, zábaly, koupele, a k tomu bazén nebo vířivka, kdykoliv se nám zachce. Prostě fakt milionové!

Foto: FrantiskovyLazne

Lázně na zkouškuFoto: FrantiskovyLazne

3. Relaxační pobyt Deluxe

Oldřich (62) a Milada (59), manželé: Vlastníme stavební firmu a jsme vlastně pořád v práci. Už sice nejsme nejmladší, ale je toho pořád dost. Zvládáme to tak, že jednou v roce odjedeme někam, kde máme klid. Aspoň 4 dny bez starostí a k tomu relaxační koupele, zábaly, masáže nebo klidné procházky po parku. Taková pravidelná obnova těla a mysli.

Foto: FrantiskovyLazne

Relaxační pobyt DeluxeFoto: FrantiskovyLazne

4. Vodní radovánky v Aquaforu

Kučerovi (Jirka, Alena a Julča): Loni jsme byli na rodinné dovolené v Aquaforu. Bylo to parádní! Žádné dlouhé cestování do ciziny, ubytování v krásném hotelu, který je přímo propojený s akvaparkem. Julča se čvachtala celé dny u bazénu, já s manželkou jsme na střídačku vyzkoušeli lázeňské procedury. A Julča, ta to měla všechno zadarmo! Prostě není o čem přemýšlet, letos jedeme znova.

Foto: FrantiskovyLazne

Vodní radovánky v AquaforuFoto: FrantiskovyLazne

Reklama

Načítám