Hlavní obsah

Vylaďte svůj erotický rytmus!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ženám vydrží vzrušení déleFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

On má rád rychlou jízdu, vy pomalou. Zatímco pro něj začíná milování hned, vám se klín ještě nerozpálil. Jak sladit různá tempa, abyste se oba s červenými tvářemi potkali na slastném vrcholu?

Článek

„Tak zlato, pojď na to." Ani nemusí nic říkat - prostě mu to kouká z očí. Mazlíte se. Jeho dech se zrychluje, bušení srdce je slyšet až u sousedů o dva byty dál. Chce to. Ale proč teď? Vždyť vy ještě nejste připravená na proniknutí. Toužíte se mazlit o několik minut déle, o pár doteků více... Sakra. Neměl by mu někdo říct, že spěchá? Neměl by ho někdo upozornit na fakt, že dvacet minut je prostě někdy málo? Pch! Takticky lze dosáhnout plného uspokojení obou, i když on jako dítě Marsu rychle vzplane (za to i rychle uhasne) a vy jako dítě Venuše potřebujete pro zažehnutí čas (za to vám tento stav vydrží déle). Takže otázka zní: Jak sladit jeho normální potřeby s těmi vašimi (pochopitelně také normálními) s přihlédnutím na vzkříšení rozbušky pod vaší společnou peřinou? Souzněním rytmu!

Klamte "nepřítele"

Mno. Dnes nebude nutné mu hned rozhořčeně tisknout ruku a odsouvat ji zpět do vašich vlasů nebo na krk. Zvolte fázi přípravy a předehru prodlužte. Jak? Sveďte jeho pozornost na jiný cíl - začněte ho masírovat, zabořte jeho rty do svého klína čili zavdejte mu příčinu k aktivitě, která bude ku prospěchu jen a pouze vám... Až vás svým snažením posune do dalšího levelu, povzbuďte ho slastným vzdechem hodným sexuchtivé kurtizány. Na příští podobnou situaci se ale důvtipně připravte...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Donuťte ho prodloužit předehruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vytrvale se nechte hýčkat

Jestliže vám partner naznačí, že je při chuti, a vrhne se na vás jako kudlanka nábožná, s ohníčky v očích mu povězte, že zrovna teď máte strašnou chuť vychutnat si každé jeho pohlazení - a to neskutečně dlouho... (A nechte ho, aby si s vámi dlooouho vyhrál. Maximálně poznamenejte něco o tom, jak je úžasné to, co dělá.. A že chcete ještě...) Čas, kdy by se měly biorytmy vás obou vyrovnat, je přibližně 40-45 minut. No dobře, tak mu to kdyžtak v případě nouze ještě s úsměvem zopakujete. (To kdyby chtěl zase dohnat pendolino.)

Prozíravě začněte dřív

Co je na tom, že vaši soukromou party zahájíte s předstihem? Již při cestě z práce se zamyslete nad chvilkami, které vás v minulosti vzrušily - ať je to cokoliv. Dodejte svému libidu elektrizující transfuzi! Jestli něco namítnete o nedostatku času mezi prací a soukromým životem, asi ve skutečnosti (možná) nechcete mít jiskřivý večer... Takže znovu. A soustředit se! (Masturbace v klidu domova je maximálně žádoucí a vítána!) Až vám posléze partner položí ruku třeba jen na rameno, pocítíte toto gesto zcela jinak.

Technická poznámka: Chceš-li zkrátka v muži rozpoutat nevídanou vášeň a probudit v něm zvíře, musíš nejdříve navnadit sama sebe... (Amen.) A jestli chceš zářit na celé kolo jako hrdinka z Harlequina, opravdu to všechno vyzkoušej...

Kdo je z vaší milenecké dvojice aktivnější? Necháváte se vy dlouhé minuty "přesvědčovat" k milování, nebo si rovnou řeknete o praktiky, které vás vzrušují? A jak dlouhou předehru považujete za dostatečnou? Napište nám o tom na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám