Hlavní obsah

Vyměňte starý obývák za nový. Tohle je teď in!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starý rok už skončil a s ním odešly i trendy roku 2011. Čím můžete v roce 2012 vyšperkovat svůj obývák? Zařiďte ho moderním nábytkem. Uvidíte, tyhle nové trendy vás překvapí!

Článek

Uvažujete o změně obývacího pokoje, chcete zůstat in a držet krok s dobou? Odpověď na otázku, jaké trendy budou hrát prim v roce 2012, hravě naleznete už jen při pohledu na nabídku české firmy JENA-nábytek, předního prodejce nábytku se 7 kamennými prodejnami v krajských městech a kvalitním e-shopem s téměř 10 000 položkami v on-line nabídce.

Trendy letošního roku budou charakterizovány přirozeností vzhledu a podtrhnou dva nejdůležitější trendy posledních let – prolínání jednotlivých místností a funkční design nábytku. Vše musí být především pohodlné a příjemné, ať už se jedná o sedačku, obývací stěnu, koberec či tapetu na stěně.

V hlavní roli sedací souprava

V letošním roce budou hitem velké gauče s příjemným polstrováním, kde se můžete pohodlně uvelebit a užívat si zaslouženého klidu. Na každé prodejně JENA-nábytek naleznete studio plánovatelných souprav, kde vám vyškolení odborníci při sestavování sedací soupravy vašich snů rádi poradí. Zároveň můžete vybírat z několika stovek provedení klasických sedacích souprav jak na kamenné prodejně, tak i na e-shopu. JENA-nábytek je specialistou na sedací soupravy a v nabídce si vybere každý na míru svému vkusu, prostoru i peněžence. Například elegantní rozkládací pohovku ERATO pořídíte za necelých 6000 korun a z nabídky základních pohovek se dá vybrat ještě levněji.

Moderní prostorná sedací souprava Free obýváku dodá šmrnc a vám velké pohodlí

Jednoduchost obývacích pokojů

Design moderních obývacích pokojů v roce 2012 zkombinuje jednoduchý vzhled s příjemnými pocity z používání. Trendem i nadále zůstane úspora materiálu a šetření prostorem v bytě. Jednoduše řečeno v bytě by mělo zůstat jen to, co používáme, vše ostatní je třeba odstranit.

V nabídce JENA-nábytek najdete široký výběr obývacích stěn. Na své si přijdou nejen nároční, ale i ti, kteří se snaží uspořit nějakou tu korunu. Nejlevnější obývací stěnu Paco lze pořídit již za 2999 korun, v akční nabídce ještě levněji. Stále rostoucí oblibu získává také moderní obývací stěna ve světlém provedení Cremona Plus.

Elegantní obývací stěna Cremona Plus ve světlém provedení rozzáří váš obývací pokoj

Decentní lesklá bíločerná kombinace obývací stěny LUNA nadchne svým vzhledem každého

Barevné hrátky

Pokud chcete, aby váš obývací pokoj v roce 2012 byl in, volte barvu! Hitem roku 2012 bude červená, zelená a žlutá. Z nabídky barevných systémů doporučujeme například barevný systém CAPSLOCK, kterým můžete oživit nejen obývací pokoj, ale je jako stvořený i do dětského pokoje.

Nový život vdechne obývacímu pokoji osvěžující barevný systém CAPSLOCK

Oživující červená a vínová barva

Červená je silná a energická barva. S vínovou barvou určitě podpoříte tradiční vzhled obývací stěny.

Červená barva podtrhne důstojný vzhled tradičního systému ELIPPE

Uklidňující zelená

Zelená symbolizuje přírodu, růst, obnovu a hodnoty. Je vyrovnaná a harmonická a hodí se téměř do každého prostoru.

Světlé provedení systému CODI a spojení s decentními barvami snoubí v sobě čistotu a eleganci

Žlutá rozsvítí

Žlutá barva je tradičně spojována se sluncem. Je veselá, spontánní a přátelská. Hodí se do prostoru, který chcete zesvětlit a oživit. Například základní prvky elegantního systému LEMONADE pořídíte již od 442 Kč.

Netradiční vzhled a výrazné oživení prostoru barvou slunce dodá systém LEMONADE

Dětská barevná hravost

JENA-nábytek v posledních měsících výrazně rozšířila nabídku nejen obývacích pokojů, ale zaměřila se i na veselé systémy pro děti, a tak můžete sestavit pokojíčky na míru svým ratolestem. Z nabídky určitě doporučujeme dětský pokoj Funky.

Dětské pokoje FUNKY oživí prostory pro hrátky vašich ratolestí

Široký výběr za rozumnou cenu

Zajímáte se více o harmonii barev v prostoru? Přečtěte si seriál „Vylaďte si barvy v interiéru“

Reklama

Související témata:

Načítám