Hlavní obsah

Vypadat mladší o několik let

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde jsou ty časy, kdy byla vaše kůže pevná a pružná, aniž byste jí věnovaly výraznou pozornost a péči. Dnes se snažíte, a přesto cítíte, jak se na ní podepisuje zub času? Chcete ho zastavit? Řešením je kolagenárium – speciální zařízení, které během krátké doby vaši kůži zregeneruje a omladí! Navíc, pokud vás trápí i vaše postava, je součástí kolagenária unikátní vibrační deska pro zdokonalení postavy!

Článek

Je prokázáno, že již po 25. roce života se snižuje zásobování pokožky živinami, zpomaluje se látková přeměna a klesá tvorba kolagenu a elastinu v buňkách pojivové tkáně. Právě kolagen je její hlavní výplní, a když jeho obsah začne klesat, pokožka ochabuje – ztrácí pevnost, pružnost a hydrataci. Buňky se pomaleji regenerují. Na pohled to je vidět unavenější, bledší a nerovnoměrnější pokožkou. To znamená, že vaše kůže stárne a začnou se objevovat vrásky. Co s tím?

KOLAGENÁRIUM - unikátní přístroj pro omlazení kůže a zlepšení postavy

Vertikální kolagenárium se zabudovanou vibrační deskou pro zlepšení postavy

Kouzelné červené světlo

Fotoomlazení je proces, při kterém speciální červené světlo z trubic v přístroji zvaném kolagenárium působí na buňky pojivové tkáně. Tím se stimuluje přirozený proces omlazení kůže, protože kolagenové trubice napomáhají tvorbě kolagenu a elastinu. Jak prokázaly vědecké studie, tato metoda urychluje regeneraci kožních buněk o 150 až 200 procent! Kůže po ní pak lépe váže vodu a je zásobena nezbytnými živinami. Vypadá zdravěji a zlepší se i její pružnost.

Ozdravné účinky kúry v kolagenáriu potvrzují i klinické studie. Jejich výsledky jsou skvělé: 97% zvýšená pevnost a pružnost celého těla, 89% zřetelnější liftingový efekt v obličeji, na krku a dekoltu, 68% oživení celkového vzhledu kůže. A fotoomlazení vás bude stát tolik času, kolik věnujete například pobytu v soláriu. Jedno ošetření totiž trvá zhruba 10 minut.

Vestavěná vibrační deska zlepšuje postavu, stimuluje spalování tuků a zpevňuje svaly

Výhody FOTOOMLAZENÍ

  1. Omlazení celého těla... nejen obličeje
  2. Ultrarychlé 10minutové ošetření
  3. Redukce vrásek a pigmentových skvrn
  4. Obnova kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
  5. Hloubková regenerace a hydratace kůže
  6. Vypnutá a pružná pleť
  7. Zúžení pórů a rozjasnění pleti
  8. Hladší a jemnější povrch kůže
  9. Zvýšená propustnost kůže
  10. Bez rekonvalescence a vedlejších účinků

Fotoomlazení v kolagenáriu vypíná pleť a vyplňuje vrásky

Vibrační trénink: Ve skvělé formě den za dnem…

Současně probíhající vibrační trénink na vestavěné vibrační desce zlepšuje vaši postavu a fyzickou výkonnost. Unikátní, vědecky vyvinutá technologie vibračního tréninku funguje na principu přirozených lidských reflexů, kdy se rychlým pravidelným vibračním pohybem desky protahují a následně stahují svaly. Podle toho, jakou frekvenci si nastavíte, se tohle děje 5 až 21krát za vteřinu.

Jasně viditelné omlazení díky redukci vrásek

Tento účinný trénink navíc nabízí pět cílů: uvolnění svalů, tvarování postavy, zpevnění, odstraňování celulitidy nebo zeštíhlení. Výhodou metody Vibraplate je fakt, že ho může provozovat kdokoliv bez ohledu na věk nebo kondici. Navíc nejsou tímto pohybem zatěžovány klouby. Výsledky se dostaví mnohem dříve, než je obvyklé.

Tak už máte jasno, jak zatočit s časem nebo s nedokonalou postavou?

Výhody VIBRAČNÍHO TRÉNINKU

  1. Zlepšení postavy
  2. Stimulace spalování tuků
  3. Zvýšení metabolismu
  4. Zlepšení cirkulace krve
  5. Zlepšení pohyblivosti a celkové výkonnosti
  6. Uvolnění svalů a masážní efekt
  7. Redukce následků celulitidy

O tom, jak správně podstoupit kolagenovou omlazovací kúru i kde je možné tyto procedury absolvovat, se dočtete na internetových stránkách www.kolagenarium.cz.

Reklama

Načítám