Hlavní obsah

Vysávejte a vytírejte jedním tahem

Foto: Philips.cz

Bezdrátový tyčový vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 vám zajistí čistou podlahu každý denFoto: Philips.cz

Potřebujete rychle uklidit? S vysavačem Philips PowerPro Aqua 3 v 1 zvládnete vysát a vytřít najednou.

Článek

Trápí vás drobky pod stolem, zvířecí chlupy a stopy v předsíni nebo prach v pokoji? Jděte na to chytře a zbavte svou domácnost nečistot během chvilky. Multifunkční vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 je pro každodenní úklid tou nejlepší volbou. Díky výkonné baterii na jedno nabití vysajete a vytřete celý byt. Odnímatelný ruční vysavač je jako dělaný pro úklid pohovky nebo křesel.

Poradí si i s alergeny

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 si poradí se všemi typy podlah. Vysaje koberce, dlažbu, dřevěné parkety i plovoucí podlahy. Tam, kde je nepořádek větší, stačí stiskem tlačítka aktivovat turbo režim. Technologie PowerCyclone zajistí nejlepší výsledky vysávání díky efektivnímu oddělení prachu od vzduchu. Vysavač je tak ideálním pomocníkem v boji proti alergiím. Třívrstvý omyvatelný filtr dokáže zachytit více než 90 % částic o velikosti pouhých 0,3 mikronu. Zachytí pyl, bakterie i alergeny, a váš vzduch je tak čistší.

Foto: Philips.cz

Philips HandsticksFoto: Philips.cz

Vysavač, mop i ruční vysavač vždy po ruce

Díky vysávání a vytírání jedním tahem ušetříte čas i energii. Stírací systém lze navíc jednoduše nasadit nebo odejmout, můžete tak snadno střídat suché vysávání s mokrým čištěním. Systém také reguluje uvolňování vody a udržuje tak optimální vlhkost všech typů tvrdých podlah po celou dobu čištění. Polštářky z mikrovláken jsou šetrné i k choulostivým povrchům a jejich údržba je nenáročná – vyperete je v ruce nebo pračce. Velmi praktický je i odnímatelný ruční vysavač, se kterým vysajete i hůře dostupná místa, pohovku nebo interiér automobilu.

Foto: Philips.cz

Odnímatelný ruční vysavač vás zbaví nepořádku také z nábytkuFoto: Philips.cz

Bezdrátový vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 má výkonnou lithium-iontovou baterii, takže na jedno nabití můžete vysávat a vytírat až 60 minut, což vám postačí na úklid celého bytu nebo domu. Vysavač je lehký, dobře se s ním manipuluje a jeho použití je jednoduché. Údržba je také snadná, sáčky nepotřebujete, stačí vysypat nádobku s prachem. Filtr pak stačí omýt ve vlažné vodě.

Foto: Philips.cz

Vysavač je lehký, dobře se s ním manipuluje a bez potíží zajede třeba pod gaučFoto: Philips.cz

Co začít třeba jarním úklidem?

Bezdrátový vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 je ideální nejen pro toho, kdo má doma zvířecího mazlíčka, alergika nebo malé dítě, ale ocení ho každý, kdo má rád pořádek. Jeho nákupem navíc nic neriskujete, protože do 45 dnů od jeho zakoupení můžete využít záruku vrácení peněz. Tak proč ho nevyzkoušet třeba jako pomocníka pro jarní úklid?

Reklama

Načítám