Hlavní obsah

Vytvořte si vychytaný model

Foto: Amisu

Naučte se sladit oblečení s doplňkyFoto: Amisu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakupujete stále nové oblečení a stejně vám chybí pocit jedinečnosti? Pak je náš článek přímo pro vás. V hlaví roli totiž budou doplňky. Dodávají oblečení originalitu, dokážou model povznést až k nebeským výšinám.

Článek

Styl a originalitu získáte, když je váš look vychytaný. Možná si ani neuvědomujete, že vás model na druhé ženě zaujal právě díky sladění oblečení s doplňky. Když je totiž všechno originálním způsobem provázané od hodinek až po gumičky do vlasů, je celkový dojem výborný. Záleží jen na vás, jestli hedvábný šátek uvážete na krk nebo na zápěstí a brož místo na klopu přišpendlíte na okraj rukávu. Důležité je, cítit se sebevědomě. Být přesvědčená sama v sobě, že vytvořená kombinace je ta pravá, a že to je vaše image, vaše duše, kterou ukazujete světu.

Boty a kabelka

Boty a kabelky, na těch nešetřete, jsou pro vás důležitější než model sám. Změníte jimi zcela styl oblečení. Extravagantní boty a kabelka udělají z konzervativního modelu módní bombu. Elegantní kostým s maskulinními polobotkami a batůžkem na záda získá příjemný casual styl. Když jednobarevné šaty doplníte obuví, kabelkou a páskem v kontrastní barvě, včerejší outfit je těžko k poznání.

Šátky a šály

S nimi můžete svým představám dát zelenou. Jen způsobů uvázání kolem krku je nespočítaně. Nemluvě o tom, že šátkem můžete nahradit pásek, udělat si z něho originální náhrdelník nebo neobvyklý náramek. Poslouží i jako čelenka do vlasů. Zajímavě vypadá šátek zavázaný přes boky a to u sukně i kalhot. Malé šátečky v barvě souznící s horním dílem vypadají moc pěkně omotané na poutku u pásku, zejména džínsů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Detaily hrají velkou roliFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Šperky a hodinky

Důležité je, aby oba doplňky byly doladěné do stylu. Nevypadá moc pěkně, když máte na zápěstí sportovní hodinky, které se doslova bijí s vašimi romantickými květovanými šaty. Na druhou stranu elegantní tip hodinek ke sportovnímu ladění oblečení není také to, na co oko zálibně pohlédne. U šperků si málokdo uvědomuje, že také podléhají módě. A zvolíte-li crazy styl oblečení, a na ruce máte prstýnky po babičce, místo bláznivé a barevné bižuterie, rozbijete na střípky celkový dojem.

Punčochy a ponožky

Povedená barevná či vzorová kombinace punčoch s oblečením bere dech. Barevné ponožky a podkolenky jsou velmi trendy do lodiček i balerínek k sukním či šatům. Ale chce to cit, jinak můžete i hodně pokazit. Nejste-li si jistá, kopírujte to, co vás zaujalo.

Milé dámy, zkuste si pohrát s doplňky, určitě vás to chytne a vaše modely budou vychytané.

Reklama

Související témata:

Načítám