Hlavní obsah

Vyzkoušejte Jar DermaProtect!

Reklama

Oči jsou zrcadlem naší duše – ruce jsou zrcadlem naší krásy!

Článek

Ruce o nás mohou prozradit mnoho, jsou také důležitou součástí vzhledu každé ženy. Chladné počasí, nízké teploty a rozdíly mezi pokojovou a venkovní teplotou však mohou pokožku vysušovat, a ta se pak stává drsnou na dotek. Vlivům počasí nikdo neunikne a odklízení sněhu, solení nebo čištění čelního skla automobilu naše ruce namáhá. Musíme proto věnovat zvýšenou pozornost prevenci. Každé ženě prospěje pár rukavic a důkladná péče o ruce. Svým rukám věnuje velkou pozornost i modelka Andrea Verešová.

„S manželem jsme nadšení lyžaři a k tomuto sportu vedeme i naše děti. Podstatnou část zimy tak trávíme na horských sjezdovkách. Vanessa i Daniel vyžadují mou plnou pozornost a péči, a tak se nemohu spoléhat na to, že mé ruce budou po celou dobu chránit rukavice. Horské počasí dává pokožce zabrat, a proto nikdy nezapomínám před pobytem venku své ruce ošetřit velmi výživným krémem. Snažím se mít ho po ruce i na sjezdovce. Bohužel, zima není jen o lyžování a zábavě. Jsem maminka a manželka a samozřejmě se starám o svou domácnost. Během zimy chci zatěžovat své ruce co nejméně. Jsem profesionálka, a tak musím být na přehlídky nebo focení dokonale připravená. Kdyby mé ruce nebyly ve formě, těžko budu jejich vzhled omlouvat nepřízní zimního počasí,“ říká Andrea Verešová.

Mytí nádobí je jednou z domácích činností, která naše ruce zatěžuje v zimě i v létě stejným způsobem. Na mytí si však můžeme zvolit správný prostředek, který naši pokožku bude hýčkat v každém ročním období. A co více, nyní můžeme o ruce pečovat i prostřednictvím přípravků na mytí nádobí s nádhernými vůněmi. Díky Jaru DermaProtect bude naše nádobí zářivě čisté. Varianta Aloe Vera & Coconut (aloe vera & kokosový ořech) přináší sladkou kokosovou vůni, Water Lily & Jojoba (leknín & jojoba) svěžest leknínu a Silk & Orchid (hedvábí & orchidej) výjimečnou vůni orchidejí. Každá žena si tak může vybrat variantu, která nejlépe odpovídá jejímu vkusu.

Více na www.jar.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám