Hlavní obsah

Vyzkoušejte náš rychlokurz líbání

Foto: Thinkstock

Správný polibek je uměníFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Políbení pod rozkvetlým stromem! To je krásný okamžik, který čeká na všechny zamilované a milované již tuto neděli, na 1. máje. Jenže co když je to u vás tak, že jste si v líbání tak nejistí, že zkazíte všechno, na co přijdete? Nebojte, této milostné technice se dá naučit. Náš rychlokurz z vás do neděle udělá přímo mistra ve smyslných polibcích!

Článek

Každá žena by měla být 1. května políbená, vždyť která by chtěla podle tradice v následujícím roce „uschnout“. Takže na nic nečekejte, přichystejte na večer romantickou chvilku, přitáhněte si k sobě svého milého a začněte trénovat!

Sexy zážitek začíná u čistoty zubů a dásní

Chcete-li opravdu druhého okouzlit svým šarmem a technikou, soustřeďte se především na ústní hygienu, neboť zbytky jídla od večeře v mezerách mezi zuby nejsou příslibem vzrušujících okamžiků! Zubní pasta a kartáček jsou tak lepší investicí než drahý parfém. To platí i o ústních vodách, sprejích a žvýkačkách osvěžujících dech – zvlášť po jídle s česnekem či jiným výrazným kořením.

Fáze rty na rty. Tep stoupá!

A čím že se spouští to samotné smyslné líbání? Ideálně pohledem! Zadívejte se na svůj protějšek a chvíli ho skutečně vnímejte, poté vezměte jeho tvář do dlaní a polibky lehkými jako pírko se dotkněte čela, nosu i očních víček, na která se dost často zapomíná. V této fázi se pravděpodobně sami sobě fyzicky přiblížíte natolik, že ucítíte tlukot jeho srdce. (O to vám přece jde. Jste tu proto, aby na vás nikdy nezapomněl.) Své rty měkce přitiskněte na ty jeho a jemně se přisajte na vrchní a pak i spodní ret, přičemž je od sebe jazykem opatrně oddalte tak, aby vznikla mezera jako stvořená pro vstup mezi ně.

Foto: Thinkstock

Ať vám to v neděli vyjde!Foto: Thinkstock

Expedice do nitra slasti

Mírně povystrčte jazyk, přejeďte si jím od jednoho svého koutku ke druhému, načež to samé zapakujte na ústech svého partnera. Potom mu opatrně vsuňte nenasytný jazyk do úst a soustřeďte se na jeho reakce. Však poznáte, zda je mu to příjemné, či nikoli! Na základě jeho reakcí se buď můžete stáhnout a vrátit se k polibkům na rty, či přidat rychlost, zvýšit kmitání jazyka, měnit tlak a stisk na rty a celkově techniku měnit. Postoupit se dá i mnohem dál. Jelikož rty, jazyk a celá ústa vysílají do těla protějšku erotické signály, dá se toho zneužít (využít?) prostřednictvím stimulace pokožky s miliony nervových zakončení, které jenom čekají na hýčkání a pozornost.

I zbytek těla chce políbit!

Rukou přejeďte po těch místech, kterým se hodláte věnovat, (co muži milují, najdete ve článku Unikát! Erotická mapa mužského těla), polibte svou lásku na šíji a suňte se po zádech níž a níž, ovšem radši se vyhněte oblastem, o kterých víte, že jsou přehnaně citlivá až lechtivá. Spíš opěvujte body, jež jsou opomíjené: vnitřní strany stehen a zápěstí, pupík či podkolenní jamky. Líbejte, sajte, uždibujte, dýchejte, olizujte a užívejte si vzrušení protějšku, který naprosto podlehne dokonalé milostné předehře. Využijte toho a přeneste jeho pozornost k vašemu tělu, třeba mu budete chtít ukázat překvapení, které jste našla ve článku Svůdná prsa? Ozdobená!.

Jak potěšit partnera?

Je ovšem jasné, že univerzální návod na líbání neexistuje. Každý má rád něco jiného, a dokonce jsou i tací, kteří líbaní zatracují. Vidí v tom nečistotu (předávání slin) či přílišnou důvěrnost (pak vás nejspíš nemiluje). Proto se u každého hlavně řiďte svým instinktem a nedělejte pubertální hlouposti, jako jsou cucfleky (podlitiny způsobené takovou silou, až dochází k vnitřnímu krvácení) a bolestivé kousání, které zažene i tu původně žhavou náladu. Vynechte i přílišné slinění. Radši si před každou sérií polibků náležitě polkněte, než abyste partnera utopila v něčem, o co zase tolik nestojí.

A co vy? Také si nenecháte ujít polibek pod rozkvetlým stromem?

Reklama

Související témata:

Načítám