Hlavní obsah

Vyzrajte na tchyni - znamení pomůže!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zjistěte si, kdy se tchyně narodilaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchyně: Plete se vám do života, nebo jen máte strach se s ní seznámit? Zjistěte, v jakém znamení se narodila, a s pomocí našich rad jí vezměte vítr z plachet! Oblíbí si vás...

Článek

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tchyně narozená ve znamení Berana je zásadová a dá se říci, že vidí až za roh. Proto není radno balamutit ji, nebo šálit lží. Upřímnost nade vše. Ráznost a ostré lokty jí nejsou cizí, stejně tak jako vychloubání se. (Pokud má zrovna čím, je v sedmém nebi.) Jak si ji získat: Upřímností, taktním a jemně ženským chováním bez vulgárností a hrubostí. Má ráda pochvaly ohledně svého zevnějšku, ale nesmí se jí příliš oponovat, když o něčem zapáleně hovoří. To však neznamená, že nesnese přímé jednání! Jako každá žena má ráda dárky. Ale pozor - stylové, které mají vtip nebo ducha. Vše, co je originální nebo drahé, většinou zabere. Její výhody: Poznáte brzy, zda vás má či nemá ráda - nebude se přetvařovat v projevech.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ukázková to hospodyně, která ráda pohostí i vyslechne svoji návštěvu. Vypadá mírumilovně, upraveně a pohodově. Dělá jí dobře, když se může svými potomky a jejich partnery vychloubat, takže si klidně pusťte pusu na špacír, cože se vám to v práci zase povedlo. Jak si ji získat: Jednáním v rukavičkách, protože u ní není upřímnost jako upřímnost. Mrzí ji, když je přímo kritizovaná a považovaná za nevzdělanou. Vždyť ona má hlavu jen jednu, ale sama ji dokáže používat! Jelikož je spíše praktická než marnivá, ocení užitkové dárky do svého domova. A čím potřebnější, tím lepší. Její výhody: Nebude vymýšlet přepadové návštěvy u vás doma, neboť sama nemá ráda okaté vnucování.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Váhy oceňují slušnostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tchyně ve znamení Býka je tak trochu sobec. Jedná, jak se jí to zrovna hodí, a občas se chová jako bohém. Její problémy musí každý vyslechnout, ale jakmile se role obrátí, je schopna dávat najevo, jak ji vaše tlachání nudí. Když už ale přijme nějaký úkol od hlídání dětí po vyřizování na úřadech, je na ni spolehnutí - když ji to však příliš dlouho nezaměstná. Jak si ji získat: Neustálým vymýšlením různých akcí a výletů, protože ráda poletuje po všech čertech. Také ji nesmíte odmítnout, když má splín a potřebuje se vypovídat! Jako dárek uvítá to, co je drahé a výjimečné - kýčem ji urazíte! Za žádnou cenu nesmíte zapomenout na její narozeniny a svátek. (To by odpouštěla velmi těžko a dlouho.) Jednejte s ní jako s pravou dámou. Její výhody: Jelikož má svůj svět a touží poznat nové lidi i dobrodružství, často o ní neuslyšíte, pokud se vám případně nepřijde vyplakat na rameno. To pak ale u vás zazvoní beze studu naprosto kdykoliv.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Příjemná, éterická bytost, která je ale puntičkářská, co se pořádku týče. Věci má na svých místech a i vztahy u ní musí mít jistý řád. Klidně se ozve, pokud se jí nebude zdát, že něco není tak čisté, jak by si ona sama představovala. Jinak se ale chová otevřeně a vstřícně - a to samé očekává od ostatních. Pokud ji někdo svým jednáním urazí nebo zklame, zahořkne a neodpustí mu to. Jak si ji získat: Když jí dáte prostor k tomu, aby pomáhala nebo radila, zatetelí se blahem, neboť ona potřebuje cítit, že je užitečná. Doma musíte mít pořádek. Nechte ji vyprávět své příběhy o svých láskách, studiu nebo rodině. Ne že by žila vzpomínkami, ale ráda se k nim vrací. Potěší ji každá věnovaná drobnost. Miluje květiny, šperky, kuchtění a sladkosti. Její výhody: Každé příjemné gesto vůči ní se bude snažit zpětně oplatit. Zpravidla se nechová povýšeně, ale spíše kamarádsky.

Lev (24. 7. - 23. 8.)

Žena vamp. Všude tam, kam přijde, je středem všeho dění. A tak nějak to i očekává. Ráda si buduje kontakty na úspěšné lidi, protože se v jejich přítomnosti cítí dobře a domnívá se, že tam, na výsluní, je její místo. Pokud s ní chce být člověk zadobře, měl by ji zahrnovat obdivem, uznáním i pochvalami. Má svoji hlavu, a když si něco usmyslí, názory ostatních na jejím rozhodnutí nic nezmění, což vypovídá o její panovačnosti. Jak si ji získat: Nemusíte být Rothschildovou dědičkou, abyste jí padla do oka, ale je jasné, že drahé pozornosti jsou alfou a omegou života této dámy. Potrpí si na vybrané chování, takže se naučte správně stolovat, konverzovat i představovat ji lidem ve vašem okolí. Uctívejte ji a hlavně na ní nešetřete - mohla by si to špatně vyložit. Její výhody: Při rozepři se neomlouvá a nedělá první krok. Když ho ale uděláte vy, na předešlé neshody zapomene.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Tchyně ve znamení Panny se musí brát taková, jaká je - pořádkumilovná, kritická a všeznalá. Cokoliv uděláte, ona by vykonala líp. Taková ona prostě je. Ale má dobré srdce a nikdy nenechá své blízké na holičkách. Je přísná, ale spravedlivá. A je na ni spolehnutí. Kdykoliv může, tak pomůže. Její rady nejsou jen plytká slova, ale dobře míněná upozornění, jak si život tak trochu ulehčit. Poslouchejte je... Jak si ji získat: Pannu hodně uráží nepořádek a poučování, takže se snažte obou vyvarovat. Jelikož je hodně bystrá, prokoukne, zda se mezi vámi a jejím synem něco děje. A bude smutná, když ji o tom nebudete chtít říct - vždyť chce jenom pomoct. Má ráda praktické dárky, jemné zacházení, slušnou mluvu a uznání. Její výhody: Pokud budete mít problém, můžete se na ni obrátit. Vynasnaží se vám být ku pomoci, neb podle ní se do potíží může dostat přeci každý.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Neodmítejte Blížence při depresiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Tato tchyně je spravedlivá, stojí v povzdálí, pokud ji zrovna něco nenaštve, a neplete se do života druhým. Občas sice podlehne domněnce, že ani ona, ani vy s jejím synem byste neměla tak utrácet, ale zase na stranu druhou chápe, že kvalita není kvantita. Urazí se, pokud si nevystavíte cokoliv, čím vás obdaruje, či to dokonce nebudete schopna později vytáhnout odkudsi z krabice. Jak si ji získat: Dodržujte svá předsevzetí, stůjte si za názory a hajte spravedlnost. Za vše raději dvakrát poděkujte a chovejte se vybraně a solidně. Pro její obdarování volte vhodné drobnosti jako módní doplňky nebo bižuterii. Zabodujete se značkovým parfémem. V případě nějakého prohřešku vyrovnejte skóre tím, že ji pozvete do divadla nebo kamkoliv do společnosti. Její výhody: Aby obtěžovala, musí k tomu mít opravdu vážný důvod.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tchyně ve znamení Štíra se ke každému chová tak, jak si zaslouží. Vy nebudete oplývat vstřícností nebo úsměvem? Pak ani od ní nečekejte to samé, neboť jak vy k ní, tak ona k vám! Pokud se tváří jako kakabus, má většinou nějaké starosti, které s vámi nemusí souviset. Pak buďte taktní a ohleduplná, snažte se ji pochopit. Jak si ji získat: Přímo nezpochybňovat její nápady. Když by došlo k situaci, že se na ni někdo oboří, mějte zastání a braňte ji! Takového gesta si bude nadmíru vážit. Jelikož je trochu chlubivá, očekává při vhodné příležitosti takové dary, se kterými může vyrukovat na svoji bývalou kolegyni, kamarádku... Chce prostě něco, co druzí nemají. Jelikož je duchem mladá, tak s ní také takto jednejte. Její výhody: Když jí padnete do oka, naleznete v ní kamarádku, která pomůže, poradí, pohlídá děti.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pohodová tchyně, za kterou může být každá snacha ráda! Je chápající, roztomile ztřeštěná a umí se omluvit, když udělá chybu. Není tou, jež uměle vyvolává konflikty, ale spíše se jim vyhýbá. Její srdce je otevřené pro ty, kteří to dokáží ocenit. U téhle dámy se srdečností a otevřeností nejdál dojdeš! Jak si ji získat: Ukažte, že umíte hospodařit s penězi, buďte vůči ní družná a přátelská. Potěšte ji tím, že si na ni občas vzpomenete a berte na vědomí její rozhodnutí. Když přijde situace na obdarování, nemusíte vymýšlet nemožné - bude ráda za skromné pozornosti, byť by se jednalo o kytičku lučních kvítek. Pro ni je důležité, že si vůbec vzpomenete! Její výhody: Nebude se vám plést do života. Většinou bývá optimistická, což umí přenést i na své okolí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kozorohům záleží na rodiněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tchyně ve znamení Kozoroha se může na první pohled jevit jako ředitelka zeměkoule. Ona to však nemyslí špatně, prostě chce mít všechno „v lajně". Potrpí si na dodržování slibů a chození přesně na čas. Pozor na dvojsmyslné narážky nebo nějaké výtky, mohlo by se jí to dotknout, neboť je trochu urážlivá a vztahovačná. Jak si ji získat: Vědomostmi, vtipem, pořádkem a přesvědčením, že pohodové vztahy a fungující rodina jsou vaším koníčkem a přáním. Nesnažte se jí příliš lichotit nebo zavděčit, prokoukne to! Ocení, když uděláte první krok v případě nějaké rozepře. Mějte na paměti, že tato osůbka je zranitelná, i když se tak netváří. Její výhody: Praktičnost, ochota pomáhat své rodině a podporovat ji, co jí síly stačí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jejím cílem není puntičkářské napomínání, nýbrž přátelský rozhovor a příjemná konverzace. Umí překvapit a trošku klamat - v dobrém slova smyslu. Je ráda, když někoho nachytá na švestkách a mírně vyšokuje např. stylovým dárkem. Zakládá si na přátelských vztazích, takže nikdo nemůže mít připomínku na její kamarádky. Jak si ji získat: Mluvte s ní jako se sobě rovnou, dávejte jí najevo, že je stále mladá a vypadá dobře. Věnujte jí chvíli, když něco vypráví, a rozeberte s ní její iluze. Ukažte, že máte fantazii a věnujte jí zajímavý předmět třeba ze starožitnictví. Pro její trochu bohémsky smýšlející hlavinku se nehodí nic sériového nebo praktického. Její výhody: Přizpůsobivost, představivost, lehkost bytí a odpor k řešení pro ni zbytečných sporů. Do ničeho se příliš neangažuje a nechává tak druhé dýchat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Někdy je až přespříliš spoutaná svým citlivým pohledem na svět. Bývá lítostivá a podléhá emocím. Z minuty na minutu se z ní může stát uplakaná a nešťastná bytost s touhou po rozptýlení. Předpokládá, že tehdy pro ni někdo bude mít otevřenou náruč. Jestliže tomu tak není, urazí se a označí za špatného toho druhého, a pak i sebe - proto, že ji údajně nemá nikdo rád. Jak si ji získat: Chválou, byť trochu nadsazenou. Chovejte se k ní s úctou a mějte na ni čas, když se u vás zastaví, neboť lhostejnost ji dokáže rozlítostnit. Datum jejích výročí mějte v kalendáři červeně poznamenané - jsou pro ni důležitá. Snažte se ji povzbuzovat a dodávat optimismus, často jí volejte a navštěvujte. Upřímný projev zájmu ze stran rodiny a příbuzných považuje za veliké štěstí. A cokoliv od nich darované ji potěší. Její výhody: Skromnost, nenáročnost a otevřené srdce. Když jí pomůžete v nesnázích, oplatí vám to, neb na takové okamžiky nezapomíná.

Reklama

Související témata:

Načítám