Hlavní obsah

Vzrušující dárek oživí partnerský sex

Reklama

Zažíváte místo vášnivého milování uklidňující stereotyp? Chybí vám to úžasné vzrušení, které jste cítili zpočátku?

Článek

V každém vztahu přijde chvíle, kdy se intimní radovánky začnou plíživě měnit v zaběhnutý rituál. Pokud si toho včas všimnete, jste na dobré cestě. Co však udělat proto, aby se do vašeho sexuálního partnerského života vrátila jiskra?

Překvapte svého partnera dárkem, který mu dovolte rozbalit, až budete o samotě! Jistě bude celou dobu zvědavý, co může být zabaleno v tak luxusní krabičce se stříbrnou ražbou. Vy budete vědět, že skrývá exkluzivní intim gel, který přinese dokonalé vzrušení vám oběma.

Unikátní složení intim gelu podpoří prokrvení pohlavních orgánů a tím vzrušení obou partnerů. Muže potěší podpora pevné, dlouhotrvající erekce, ženám tento lubrikační gel na vodní bázi přinese dokonalý prožitek při stimulaci. Vše navíc umocní nádherná vůně gelu.

Exklusive intim gel vás dostane!

Exclusive intim gel je plněný do stříbrného airless flakonku, který převyšuje klasické druhy obalů, jaké znáte a umožňuje přesné a čisté dávkování. Jde o jednoznačně nejlepší lubrikační gel od Erectan® na trhu.

Pokud si někteří muži přejí mít ještě více jistoty, mohou využít tobolky Erectan® 400 mg. V ČR vyvinutý a vyráběný doplněk stravy je složen z tělu vlastních aminokyselin na přírodní bázi, které zvyšují produkci oxidu dusnatého v tkáních. To má za následek výraznější prokrvení topořivých tkání. Erectan® 400 mg je zcela bezpečný a k dostání bez lékařského předpisu. Jde dlouhodobě o jeden z nejoblíbenějších přípravků pro podporu erekce.

Erectan je k dostání bez lékařského předpisu

Přípravky Erectan® jsou dostupné skladem např. v lékárnách Alphega, nebo v e-shopu Erectan.cz s možností okamžitého a hlavně diskrétního odeslání.

Reklama

Související témata:

Načítám