Hlavní obsah

Woody Allen poprvé v Praze!

Foto: Bioscop

Woody Allena již brzy uvidíte v PrazeFoto: Bioscop

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již příští měsíc, konkrétně 20. prosince, se Praha dočká premiérové návštěvy světově proslulého režiséra, herce, scenáristy a hlavně muzikanta Woody Allena a jeho kapely New Orleans Jazz Band!

Článek

V dnešních dnech se sice veškerý zájem točí kolem nového filmu Woody Allena Vicky Cristina Barcelona, v Kongresovém centru Praha ovšem půjde čistě o jazz. Představí se nám kapela, která již po mnoho let koncertuje každé pondělí na Manhattanu, a to v tomto složení:

Woody Allen - klarinet Eddy Davis - banjo Conal Fowkes - piano Greg Cohen - basa John Gill - bubny Simon Wettenhall - trumpeta Jerry Zigmont - rombon

Foto: WTF Entertainment

Plakát ke koncertu Woodyho AllenaFoto: WTF Entertainment

Woody Allen

Woody Allen se proslavil především díky svému filmovému dílu. V šedesátých letech krátce vystupoval jako pódiový komik. V těchto představeních uplatňoval svůj netradiční smysl pro humor stejně jako později ve svých filmech.

K dnešnímu dni má na kontě neuvěřitelných 48 filmů, na kterých se podílel buď jako scenárista, režisér, herec, nebo hudební skladatel. Woody Allen byl dvakrát ženatý, jeho třetí žena Soon-Yi přijede společně s ním na premiérovou návštěvu České republiky.

Woody Allen & his New Orleans Jazz Band: http://www.youtube.com/watch?v=NRc28oOR7KY=related

Informace o filmu:

Vicky Cristina Barcelona

Režie Woody Allen USA/Španělsko, 2008, 96 min. Milostné psaníčko z Barcelony

Foto: Aerofilms

Penélope CruzFoto: Aerofilms

Srážka tak temperamentních charakterů na malém prostoru nemůže skončit jinak než žhavým dobrodružstvím...  A záleží pouze na optice diváka, zda spatří pod povrchem filmu romantickou rumbu, ležérní slowfox, nebo vášnivě dramatické paso doble.

Lístky na koncert k zakoupení v síti TicketPro www.ticketpro.cz v několika cenových relacích (800 Kč až 5500 Kč - VIP)

Reklama

Související témata:

Načítám