Hlavní obsah

XPOSE – lůžkoviny, které si oblíbíte

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Ztrácíte se v široké nabídce lůžkovin? Doporučíme vám kvalitu za rozumné ceny.

Článek

I když se na první pohled zdá, že je ložní prádlo pouhým doplňkem v ložnici, opak je pravdou. Vhodně zvolený materiál má totiž příznivý vliv na náš spánek a ovlivňuje také celkový vzhled ložnice. Při výběru bytového textilu vždy pečlivě vybírejte materiál a ověřte si také značku produktů. Dnes vám představíme XPOSE® - značku, která snoubí kvalitu a originální designy za velmi příjemné ceny. A co vše nabízí?

Foto: Violet Moon

3D povlečení KYTICE RŮŽÍ 2Foto: Violet Moon

Bavlněné povlečení pokaždé jinak

Bavlna je po dlouhá desetiletí nejoblíbenějším materiálem na trhu. Je to tkanina s vynikajícími termoregulačními vlastnostmi a lze ji používat v průběhu celého roku. Bavlněné povlečení je ideální také pro děti, protože je dobře prodyšné a skvěle absorbuje tekutiny. Díky speciálním úpravám bavlny vznikají další druhy ložního prádla. Asi nejznámějším z nich je krepové povlečení, které je charakteristické svým zvrásněným nežehlivým povrchem a snadnou údržbou. Bavlněný základ má také saténové povlečení, jež se používá především v letních měsících, nebo flanel, který je naopak vhodný na zimu.

Nebojte se umělých materiálů

Syntetické materiály se obvykle netěší velké popularitě, přestože se díky vyspělým výrobním technologiím není čeho obávat. Zejména v zimních měsících oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení, které nevyžaduje složitou údržbu, a věční zimomřivci jej doslova milují. Ze syntetiky se také vyrábí značná část 3D povlečení, to je pověstné svými živoucími motivy. Zmiňovaný materiál je velmi příjemný na dotek a dobře izoluje teplo.

Foto: Violet Moon

Bavlněné povlečení na dvě lůžka ŠÁRKA – lilaFoto: Violet Moon

Prostěradla na všechny způsoby

V portfoliu značky XPOSE® najdete také prostěradla všech barev a velikostí. Samozřejmě k dispozici jsou jak jemná jersey, tak i hřejivá froté prostěradla s dostatečně vysokou gramáží. Skvělým doplňkem jsou také chrániče matrací, které zvyšují její životnost.

Foto: Violet Moon

Jersey prostěradlo dvoulůžko – tmavě šedáFoto: Violet Moon

Značka XPOSE®

Lůžkoviny od značky XPOSE® se vyznačují nádhernými designy i kvalitním zpracováním. Všechna povlečení mají certifikát OEKO TEX Standard, který zaručuje použití ekologických barev i nejmodernějších technologií. V bohatém sortimentu značky také najdete deky, ručníky a osušky a další zajímavé produkty.

Reklama

Načítám