Hlavní obsah

Z morouse jsem udělala romantika!

Foto: Thinkstock

Občas od něj dostanu i drobné překvapeníFoto: Thinkstock

Reklama

Myslíte si, že změnit chlapa nelze? Čtenářce Jiřině se to podařilo. Jak, to se dočtete v jejím příběhu. Byla jste také úspěšná jako ona? Pojďte nám prozradit pár zaručených tipů na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Můj manžel Martin byl před naší svatbou rozvedený. Když jsme se potkali, byl jako každý na začátku velice okouzlující a milý, ale jak už to bývá, když si myslel, že mě má jistou, přestal se snažit. Stával se z něho pěkný morous, dokonce pil a pak byl hodně zlý. Nelíbily se mu procházky pod hvězdami, a když náhodou jsme šli, tak celou dobu jen remcal a remcal kvůli zbytečnostem.

Moc jsem ho milovala a nedokázala jsem si představit bez něj život. Nejdříve jsem dělala scény a pak se ho snažila dotlačit na léčení. Přečetla jsem si mnoho psychologických knih o tom, jak změnit muže, aby to netušil, chválila jsem ho, ale nic nepomáhalo, naopak jsem se mu tím spíše ještě zprotivila.

Byla jsem už natolik zoufalá, že jsem šla sama k psychologovi. Poradil mi, abych začala žít svůj vlastní život, šla třeba cvičit a po návratu s manželem mluvila jen o tom nejdůležitějším, ale k ostatním abych byla příjemná a usměvavá. Dokonce jsem s ním šla i do hospody a tančila s cizími chlapy. Najednou tam nechtěl chodit, že se pořád na každého směji a že pořád píšu esemesky. Tak jsem mu vysvětlila, že jsem závislá na kontaktu s lidmi, a když mi nepíše on, našla jsem si přátele, kterým psaní SMS nevadí.

Postupem času jsem začala být klidnější a spokojenější, protože Martin šel do sebe a občas uvařil nějakou romantickou večeři, když jsem se vrátila ze cvičení. A téměř přestal pít. Snaží se mi připravit nějaká drobná překvapení a i po svatbě a narození syna můžu říci, že je to nejlepší chlap na světě.

A jak se podařilo přeměnit partnera k obrazu svému vám? Nebo si myslíte, že je lepší přehlížet jeho chyby a raději se s nimi smířit? Pište nám své příběhy na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám