Hlavní obsah

Za co ženy (ne)utrácejí?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblečení, šperky, boty, kabelky nebo kosmetika... známe to všechny! To jsou důvody, proč často a rády otevíráme naši nebo manželovu peněženku. Jsou ale i věci, které jsou skvělé, a navíc jsou zadarmo.

Článek

Pokud patříte mezi ženy ve zdravotnictví či v lékárně, tak jedna z věcí, za kterou utrácet nemusíte, je vaše studium v rámci celoživotního vzdělávání. Dle průzkumu společnosti Health communication, která vytváří moderní formy ve vzdělávání pro lékárníky, všeobecné sestry a lékaře, si až 94 procent žen a mužů volí možnost bezplatného studia.

Tyto profese se musejí neustále vzdělávat, a proto každý nový trend, který dokáže ušetřit čas a peníze, je vítán. Díky moderním nástrojům mohou ženy i muži ve zdravotnictví a v lékárnách studovat bez omezení místa a času.

Co si v rámci moderního vzdělávání můžete představit?

Díky moderním technologiím mohou ženy ve zdravotnictví studovat bez omezení místa a času

Je to forma videopřednášek, která je čím dál více populární ve všech odvětvích přenosu informací. Díky nim zhlédnete nejen české špičky v oboru, ale i zahraniční odborníky.

Ke studiu si můžete vybrat kromě videopřednášek také vzdělávání pomocí textu či powerpointové prezentace, máte tedy na výběr ze třech forem studia. Je na vás, jaký způsob si zvolíte a na jakém zařízení – nejen na počítači, ale i na telefonu, smart TV či tabletu.

Přednášky můžete kdykoli přerušit a navázat tam, kde jste skončili.

Ke studiu na vzdělávacích portálech si můžete vybrat kromě videopřednášek, také studium pomocí textu či powerpointové prezentace

Na trhu funguje již 6. rokem projekt Educomm.cz, který byl u počátku moderního způsobu on-line vzdělávání pro lékárníky a farmaceutické asistenty. Nyní využívá Educomm více než 7000 uživatelů, což je více než polovina všech zaměstnanců lékáren v ČR.

Vzhledem k tomu, že portál pro zaměstnance lékáren byl a je velmi úspěšný, na jeho základě byl spuštěn projekt i pro nelékařské zdravotní profese Edusestra.cz.

Lékaři všech specializací včetně praktiků mohou studovat na novém portálu Edumedic.cz.

Zubní lékaři a další členové dentálního týmu, jimiž jsou sestry, zubní technici a dentální hygienistky, již využívají portál Edudental.cz.

Portály nabízí i přednášky z oblasti psychologie a osobního rozvoje, záběry z operací či kazuistiky

Kromě odborných přednášek zařazených do celoživotního vzdělávání portály nabízejí i přednášky z oblasti psychologie a osobního rozvoje, záběry z operací či kazuistiky. Po úspěšném absolvování testu vám systém automaticky vystaví certifikát.

Moderní studium se neobejde bez přispění zkušených odborníků a partnerů, jako je například firma Krka ČR, která patří k významným společnostem podporující vzdělávání lékařských i nelékařských profesí.

On-line vzdělávání využívají také lékárníci z Alphega lékáren. Tento typ studia je pro ně nejrychlejším, nejdostupnějším a zároveň velmi efektivním nástrojem, jak získávat stále nové informace a poskytovat díky nim pacientům nejlepší možnou péči.

Využijte svůj čas efektivně a vyzkoušejte pohodlné, přesto kvalitní a plnohodnotné studium!

Reklama

Související témata:

Načítám