Hlavní obsah

Začněte léto s novou módní značkou!

Reklama

Být in za každé situace už dnes dávno není jen záležitostí žen. Provětrejte svoje skříně a dejte šanci novým módním kouskům značky Emoi. Neměly by chybět v šatníku žádné ženy, ale ani muže, který má svůj styl. Můžete kombinovat, nebo si vybrat svůj oblíbený kousek. Jisté je, že se k nové značce budete chtít vracet, i pokud máte děti.

Článek

Aktuální kolekce sezony může být ještě zajímavější, pokud k ní přidáte i punc novoty. Přesně taková je belgická značka Emoi, která zásobuje evropský trh už více než devadesát let. Letos poprvé se objevuje také v ČR. Přináší řadu nápadů, jak začít léto trochu jinak.

Nechte se inspirovat v nové sezoně novinkou na českém trhu, belgickou značkou Emoi s dlouholetou tradicí, přesto trendy

E-bound přináší módní trendy odvážným mužům, co mají rádi svůj styl, od ležérního, přes sportovní až po volnou vycházkovou módu. Emoi nabízí pestrobarevnou kolekci ženám, které chtějí zůstat in v každém věku. Emoi en plus myslí speciálně na klienty, kteří své oblíbené kousky oblečení hledají v oddělení nadměrných velikostí. Jen s tím rozdílem, že si značka drží svůj módní punc i v číslech nad velikost 50. Elegantní, přesto sexy, přesně taková má být každá variace složená z oděvů každé z uvedených kolekcí. Odvážnějším typům, co se nebojí experimentovat, rozhodně doporučujeme zabrouzdat v kolekci značky Lemon Beret. Věříme, že i tady najdete dobře padnoucí kousky, abyste se ve vámi vybraném outfitu cítili skvěle při každé příležitosti.

Bez ohledu na počasí, tenhle kousek ve svém šatníku musíte mít. Nezáleží na tom, co si myslí ostatní. Sluší totiž všem

Emoi je novinkou na českém trhu a sluší opravdu každému. Značka, která rozhodně nenudí a dokáže inspirovat svou všestranností. Značka, která vás naučí oděvy vhodně kombinovat. Především se v ní ale budete cítit dobře. Emoi je nový směr, který letošímu létu zkrátka sluší. Vybírat můžete z mnoha produktů – od triček, mikin, svetříků, módních topů, tunik, overalů, přes bundy, vesty, kalhoty, košile, šaty, sukně až po džíny, kraťasy nebo doplňky, jako jsou šátky či módní klobouky.

Pokud navíc myslíte i na pohodlí vašich roztomilých miláčků, rozhodně musí být pravou cílovou destinací Tricky Track, kde můžete brouzdat při výběru oblečení pro nejmladší členy rodiny. Hledat ve stovkách trendy modelů pro děti mnohdy není jednoduché. U nás vám pomohou módní barvičky a stylové variace, ze kterých zkrátka nespustíte oči.

Emoi vyhoví i náročným zákazníkům. Poradí si s nadměrnými velikostmi, aniž by majitel vybraného kousku ztratil šmrnc

Módní značky EMOI, E-BOUND, TRICKY TRACKS a EMOI EN PLUSsplňují požadavky evropské kvality. Ba co víc, v e-shopu se přesvědčíte o skvělých cenách aktuálních kolekcí pro letošní sezonu. Naprostá většina nabídky je stále skladem a připravena ihned k odeslání.

Váš EMOI.cz – your fashion shop.

Reklama

Související témata:

Načítám