Hlavní obsah

Zahrála jsem si v seriálu!

Foto: archiv čtenářky

Čtenářka Nikola s Hanou KřížkovouFoto: archiv čtenářky

Reklama

Nikola měla štěstí a setkala se osobně hned s několika slavnými osobnostmi. Byla natolik dojatá, že se při loučení dokonce štěstím rozplakala. I vy můžete posílat své příběhy na téma Potkala jsem celebritu na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Mé setkání s celebritami bylo moc krásné a nikdy na to nezapomenu. Já jsem se osobně potkala ne s jednou, ale hned s několika osobnostmi, a byl to jeden z nejhezčích okamžiků v mém životě.

Bylo to při příležitosti natáčení českého seriálu Ošklivka Katka, kde jsem prostřednictvím jednoho internetového magazínu vyhrála soutěž a mohla jsem si v seriálu zahrát jednu z menších rolí. Již celý den jsem byla nervózní, jako holka z maloměsta jsem se snad nikdy předtím s celebritou nesetkala.

Po příjezdu do Prahy na mě čekalo auto, které mě odvezlo přímo do studia. Společně se mnou jela má maminka s kamarádkou. Řidič byl skvělý, cestou nám vše ukazoval a popisoval místa, kterými jsme projížděli. Netrvalo dlouho a byli jsme tam. Nervozita se stupňovala, ale i tak jsem se snažila působit sebejistě, abych mezi ostatní herce zapadla, protože ten den jsem měla přece stejnou úlohu jako ostatní - být herečkou.

Foto: archiv čtenářky

Všichni herci byli moc milíFoto: archiv čtenářky

Ještě než mě odvedli do kostymérny, šla jsem se nalíčit do maskérny. A kde se vzal, tu se vzal - Ladislav Županič, který mi ochotně podal ruku, seznámil se se mnou a začal se vyptávat na mé povolání a pocity z toho dne. Byla jsem mile překvapena. Než jsem se stačila otočit, přišel za mnou můj herecký kolega, se kterým jsem měla natáčet scénu, Vojta Hájek, který mě ochotně pozval na kávu do jejich kantýny, kde si se mnou moc mile povídal.

Všichni herci věděli, že jsem to já, kdo vyhrál soutěž a bude s nimi hrát, dokonce sám Lumír Olšovský s Katkou Janečkovou za mnou přišli, aby mě přivítali a popřáli hodně štěstí. Olga Lounová si přisedla a poobědvala se mnou. Při této příležitosti jsem se dozvěděla, že její přítel bydlí blízko města, kde já, takže jsme se spolu i nasmály a vykládaly si zážitky z cest. Všichni herci vypadali úžasně, stejně jako v televizi. Jakmile se blížila jedna hodina odpolední, tak jsem se musela přesunout na natáčecí místo, protože mě chtěl vidět pan režisér a ostatní herci.

Foto: archiv čtenářky

S Lumírem Olšovským a Simonou PostlerovouFoto: archiv čtenářky

Hanka Křížková byla moc milá, dokonce si popovídala i s mou maminkou. Musím říct, že natáčení se mnou se podařilo napoprvé a já si mohla jít odpočinout. Než jsem se vydala na cestu zpět z Prahy, tak se se mnou všichni herci přišli rozloučit. Dokonce mi ukápla slzička, protože jsem si nikdy nemyslela, že by se naše celebrity mohly chovat tak mile. Musím říct, že jsem byla vším a všemi příjemně překvapena, dodnes jim budu děkovat za to, jak mi pomohli, i za jejich úžasné a přátelské chování.

Každý se se mnou ochotně vyfotografoval, stejně tak i s mou maminkou a kamarádkou. Z toho všeho plyne i odpověď na vaši otázku - zda jsou celebrity jen lidé, nebo si hrají na bohy? Každá celebrita je pochopitelně jiná a z jednoho dne nemůžu posoudit, jaké jsou doopravdy. Můžu se podělit jen o to, co jsem zažila já, o těch pár okamžiků s herci, proto pro mě byli všichni do jednoho bohové, samozřejmě v dobrém slova smyslu, a zároveň super lidé, kteří dělají práci, která je úchvatná. Za tento nezapomenutelný zážitek z natáčení všem děkuji.

Máte podobný zážitek? Nebo se k vám někdy celebrita zachovala nevlídně? Pojďte nám vyprávět vaše příběhy ze setkání se slavnými lidmi na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám