Hlavní obsah

Zajímejte se o své zdraví

Reklama

Každý by měl mít alespoň nějaké povědomí o tom, jak si udržet pevné zdraví. A tak vám chceme představit projekt, který spojuje zdraví a zábavu.

Článek

Projekt Zdraví jako vášeň společně se známými osobnostmi podporuje zdravý životní styl. Jeho autorem je Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky a je určen hlavně jejím klientům. A jaké jsou její další výhody?

Nové číslo Bulletinu

Jako každý rok i letos vyšel časopis Bulletin, který byl rozeslán klientům zdravotní pojišťovny 211 do poštovních schránek. Časopis je určen především klientům, ale přečíst si ho může kdokoli. Zájemci si mohou časopis prolistovat zde.

Přečtěte si nové číslo Bulletinu s Jiřinou Bohdalovou

Změna zdravotní pojišťovny

Uvažujete o změně zdravotní pojišťovny? Přestoupit můžete nejpozději do 30. 6. 2013. V případě, že se chcete přihlásit ke zdravotní pojišťovně 211, vyplňte on-line přihlášku. Nenechte změnu zdravotní pojišťovny na poslední chvíli a začněte nad změnou přemýšlet již dnes, čas se pomalu a jistě krátí.

Nadstandardní péče

Nechcete spoléhat pouze na naše zdravotnictví a rádi byste v případě nějaké operace, úrazu a nebo u zubaře byli kvalitně ošetřeni? Pro klienty, kteří si chtějí dopřát nadstandardní péči, vytvořila Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky jedinečný pojistný produkt Nadstandard 211 doplňující povinné zdravotní pojištění. Získáte tak navíc zdravotní služby, které nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění.

Užijte si den plný zábavy!

Den plný zábavy

Navštivte akci plnou známých hudebních interpretů a soutěží dne 1. 6. 2013 na velodromu v Brně. Den dětí, který je nejen pro děti. A navíc vstup je zdarma!

V případě, že jste klienti jiné zdravotní pojišťovny než Pojišťovny Ministerstva vnitra České republiky, akce se můžete samozřejmě zúčastnit také. Pokud zvažujete změnu zdravotní pojišťovny, můžete na této akci získat informace, které vás zajímají.

Líbí se vám projekt Zdraví jako vášeň? Staňte se fanouškem na facebookových stránkách.

Reklama

Související témata:

Načítám