Hlavní obsah

Zákeřné milenky

Foto: archiv F1

V Dámském klubu na Frekvenci 1 na vás čeká trojice moderátorekFoto: archiv F1

Reklama

V Dámském klubu na Frekvenci 1 není žádné téma tabu. Jak je to s nevěrou, milenkami a milenci, probraly s posluchači Sandra, Vlaďka a Linda pěkně od podlahy.

Článek

Moje sekretářka byla i mojí milenkou. Než si dala naši společnou fotku na Facebook, měl jsem doma klid. Teď se rozvádím. Sekretářku jsem za její zákeřnost vyhodil! Těchto pár důrazných vět napsal na web Frekvence 1 Hanuš a snad očekával, že ho dámy poplácají po zádech. Tohle přece není žádné hrdinství! Vyhodit milenku z práce. Na začátku jste přece věděli oba, že se pouštíte na tenký led. Možná jste milenku něčím naštval, tak se chtěla pomstít.

Nebo vás tolik milovala, že se chtěla pochlubit. Na takový „zakázaný“ vztah se dá vždy nahlížet z více stran a ne všechno je černobílé. Podváděná manželka nemusí být vždy ten chudák, milenka bezskrupulózní nána a manžel svedený beránek. Někdy se o poměru nikdo nedozví, někdy se stane začátkem vztahu nového a jindy vyústí i v úsměvné situace. Třeba tehdy, když se Hanka o nevěře svého muže dozvěděla ze sms od milenky. Napsala jí, že dobře vaří a také že se jí líbí jejich povlečení. A tak jí Hanka nechala obojí – povlečení i nevěrného manžela.

Nebo když si Jana od zákeřného milence odnesla jako suvenýr cucflek na krku a s manželem pak musela sehrát maximálně vášnivý sex, aby druhý den mohla předstírat, že jeho autorem je právě on.

Jenže ne všechny zálety mají dobrý konec. Je třeba si pamatovat, že milenecké vztahy jsou prostě komplikované. V případě, že jsou ve vztahu tři, ještě víc. Proto než se do takového vztahu pustíte, zvažte všechna rizika.

Léto je tu, a tak možná řešíte, jak schovat nějaké to kilo navíc. Jestli před manželem či milencem, je jen na vás. Podívejte se, jak to řešit. V Dámském klubu na Frekvenci 1 víme, jak na to!

Reklama

Související témata:

Načítám