Hlavní obsah

Zapomeňte na nudu v ložnici

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex je nedílnou součástí života, ale stále existují tabu, která mají zůstat před světem skryta. Mezi ně patří i erotické pomůcky. Co když ale taková hračka dokáže zachránit skomírající sexuální život?

Článek

Není nic horšího než nuda v posteli. Jakmile váš partner nainstaluje do ložnice televizi, je to první znamení, že něco není v pořádku. Nemilosrdně schovejte ovladač a pořiďte místo něj třeba nějakou pořádnou sexy hračku, která dokonale okoření váš intimní život.

Vibrátory a pulsátory nahradily knihy na nočních stolcích

Rolls-Royce mezi vibrátory slibující nadpozemskou rozkoš. Takový je každý vibrátor od značky Fun Factory. Tyto vibrátory pro ženy v sobě sjednocují estetiku, kvalitu a funkčnost a jsou navrženy tak, aby 100% vyhovovaly ženskému tělu i vkusu. Revoluční hračkou pro náročné je pulsátor. Na rozdíl od vibrátoru pulsuje dopředu a dozadu, a tím simuluje přirozený pohyb při sexu. Zapíná se tlačítkem „FUN“, čímž vám jasně naznačuje, že teď začne ta pravá zábava.

Pulsátor Stronic Drei je téměř dokonalý milenec. Jeho tvar se perfektně přizpůsobí vašemu tělu

Venušiny kuličky pro slast i rekonvalescenci po porodu

Snížený prožitek ze sexu mohou způsobovat i zdravotní komplikace. Vaginální neboli Venušiny kuličky pomohou posílit poševní svalstvo i pánevní dno a tím maximalizovat sexuální prožitek. Ideální jsou k rekonvalescenci po porodu. Venušiny kuličky jsou zpracované ze 100% lékařského silikonu a díky ergonomickému tvaru se snadno zavádějí. Příjemnější posilovnu si jen těžko představíte.

Venušiny kuličky pomáhají posílit pánevní dno a poševní stěny, mohou být použity k rekonvalescenci po porodu

Nebojte se experimentovat, pořiďte si vibrátor pro páry

Udržet si aktivní sexuální život i po několika letech vztahu není pro mnohé páry tím nejjednodušším úkolem. Všechny zaručené, ze seriálů okoukané rady nezabírají a vy se bojíte, že to už nikdy nebude jako dřív? Kupte si vibrátor pro páry Tiani II, který je navržen tak, abyste jej oba mohli použít při sexu nebo pro pohodlnou intimní masáž.

Populární vibrátor pro páry Tiani je vítězem Red Dot Design Award za design. Je dokonale tichý a vodotěsný

Dárky, které ho nenechají chladným

Ráda byste řádně opepřila postelové hrátky, ale nevíte, jak na to? Prostě počkejte na výročí, partnerovy narozeniny nebo jinou příležitost a obdarujte ho sexy hračkou. Ideální volbou je dárková sada s masážním strojkem, hedvábnou páskou přes oči a řetízkovými pouty. S takovým dárkem si užijete oba spoustu pikantní zábavy.

Luxusní erotická sada Oddej se mi obsahuje intimní masážní strojek Lelo Noa, hedvábnou pásku přes oči a dráždicí peříčko

Eregma pro lepší sex

Někdy to ani s nejlepšími sexy hračkami není jednoduché. Stres, únava i nesprávný životní styl mohou za sníženou chuť na jakákoli postelová dobrodružství. Ideální volbou je přírodní doplněk stravy s dlouhodobým účinkem Eregma MAX Power podporující sexuální funkce. Obsahuje výtažky z rostlin maca a kotvičníku, které jsou známé jako „přírodní viagra“. Eregma navíc není jen pro pány.

Eregma MAX Power, tablety pro lepší sex, přírodní produkt, který zvyšuje výkonnost organismu a posiluje sexuální funkce

Společné chvíle v posteli nejsou možná tím nejdůležitějším ve vašem životě, ale rozhodně by mohly být tím nejzábavnějším, co myslíte?

Reklama

Načítám