Hlavní obsah

Zavěšená křesla a hořící lucerny. Užijte si léto s nádechem Skandinávie!

Foto: SCANDIshop.cz

Zahrada ve skandinávském styluFoto: SCANDIshop.cz

Teplé dny si letos užijte v závěsném křesle nebo klasické houpací síti mezi dvěma stromy. Zapalte lucernu, rozdělejte ohniště, namíchejte dobrý drink a mějte po ruce deku pro případ chladného letního vánku. Zkrátka souzněte s přírodou jako praví Skandinávci!

Článek

Vsaďte na skutečnou kvalitu a vysoké pohodlí. Nepolevujte ze svého standardu. Chvíle strávené na zahradě vám zpříjemní relaxační nábytek. Čtenáře potěší zahradní lehátko, vinaře oblíbené vajíčko neboli závěsné křeslo a požitkáře závěsná síť.

Skandinávské léto na zahradě

Početné rodiny a milovníci společnosti využijí celé zahradní sety, které vytvoří útulný prostor z každé terasy. Skandinávskou atmosféru podpoříte pomocí zahradních doplňků v podobě bambusového lustru, košíku na květiny nebo oblíbeného macramé.

Foto: SCANDIshop.cz

Ratanový závěsný koš na květinyFoto: SCANDIshop.cz

Letní stolování s nádechem Skandinávie

Správně zvolené doplňky umí dělat divy. Během venkovního stolování ve skandinávském stylu upřednostňujte přírodní doplňky. Materiály jako je bambus, mořská tráva nebo štípaná vrba jsou trendem letošního roku. Maličkosti dotvářejí atmosféru. Stylové porcelánové dózy, vázy nebo dřevěný držák na ubrousky se slánkou a pepřenkou jsou trefou do černého.

Během letního grilování se neobejdete bez dřevěných prkének z akátového dřeva nebo jednobarevných keramických talířů na podávání oblíbeného pokrmu. Nezapomeňte na osvěžující drinky v designových karafách či zásobníku na nápoje.

Tip SCANDIshop.cz: Černé kovové ohniště Brazier je snadno přenosné a skladné. Ideální společník na cesty či během kempování. Topeniště je díky pevné kovové konstrukce velice stabilní.

Foto: SCANDIshop.cz

Černé kovové ohniště BrazierFoto: SCANDIshop.cz

Rychlé laskominy na piknik

Vyrazte v létě na piknik, ať už s rodinou, nebo přáteli! Hoďte batoh na záda, připravte něco lahodného k snědku a nezapomeňte na deku. Odměnou vám bude parádní stolování uprostřed divoké přírody. Vhodným místem jsou vyhlídky do okolí.

Vyzkoušejte snadný skandinávský recept na borůvkový koláč s vanilkovou omáčkou neboli Blåbärspaj med vaniljsås. Slanou alternativou je Tunnbrödsrulle, u nás známé jako wrap.

Romantické večery inspirované severem

Světýlka se stanou jedinečným společníkem do tropických letních nocí. Venkovní osvětlení nesmí chybět na žádné terase, zahradě i balkoně. Záblesky od svící a malých závěsných světýlek v doprovodu jazzové hudby promění večer v nezapomenutelný okamžik.

Útulnou domácí atmosféru podtrhuje venkovní jutový koberec a textilní doplňky jako hřejivé deky či měkké podsedáky.

Reklama

Načítám