Hlavní obsah

Zázračné přístroje na krásu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Každý chce být přitažlivýFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha po kráse a mládí je věčná jako lidstvo samo. Ve 21. století se jde vstříc půvabu pomocí přístrojů, které pracují na základě poznatků medicíny a biokybernetiky.

Článek

Zázrak Beautytek

Ošetření těla zařízením Beautytek (robotem 21. století) je příjemné a bez bolestivých vjemů. Přístroj sám několikrát za minutu diagnostikuje vnitřní prostředí buněk, jejich hydrataci, elasticitu, množství vpravené účinné látky a energie a sám řídí terapii, její délku a intenzitu.

Systém definuje problematické tělesné partie high-tech technologií, která spojuje poznatky moderní medicíny a biokybernetiky s novými možnostmi počítačového hardwaru i softwaru a současně se opírá o zkušenosti tradiční čínské medicíny. Pracovat s ním může pouze odborně vyškolený personál.

„Robot pro krásu" si dokáže poradit s celulitidou, s tvarováním těla, zpevněním tkáně obličeje, dokáže redukovat strie po porodu, likviduje jizvičky po akné, vystýlá vrásky, odstraní váčky pod očima, dvojitou bradu. Umožňuje dopřát péči před i po plastické operaci. Délka jednoho zákroku trvá 20 až 60 minut. Dostupný je v kosmetickém studiu Alepe.

Duolift Expert - elixír mládí

Duolift Expert umí bezbolestně vyčistit pleť ultrazvukovou stěrkou, provádět masáž pomocí vakua a luminoterapie a vpravit aktivní látky do pokožky prostřednictvím ultrazvuku, tzv. mezoterapií. Může se s ním provést až 11 typů ošetření: např. proti vráskám (liftingové, hydratační ošetření citlivé i mastné pleti, proti akné, ošetření bělicí i zaměřené na stařecké skvrny na rukou a na tváři).

Toužíte po „vyžehlení" obličeje a bojíte se injekcí botulotoxinu a výplní? Nebo už jste pomocí injekcí vrásky zrušila, ale vaše pleť je smutná a potřebuje oživit? Máte dojem, že černé tečky (komedony) se kolem vašeho nosu usadily natrvalo a nejdou vyčistit? Trápí vás oteklé oči a na operaci očních víček se vám ještě nechce? Zapomeňte na složitá a zdlouhavá ošetření. Unikátní francouzský přístroj, který využívá nejpokrokovější technologie ultrazvuku, vakua a luminoterapie, dá vašemu obličeji novou perfektní dimenzi.

Tento přístroj můžete odzkoušet v Salonu Korunka, cena ošetření 1500 Kč.

Oba přístroje mají na našem trhu premiéru, jsou vhodné pro muže i ženy. Názory na ošetření přístrojem a rukama kosmetičky se různí. Jedni jsou zastánci umělých pomocníků, protože přístroj za všech okolností pracuje standardně, neprojevuje se u něj dobrá či špatná nálada, stres apod. Naopak energie a dotek lidských rukou je blahodárný. Chce to obě varianty odzkoušet a zjistit, která vám vyhovuje víc.

Reklama

Související témata:

Načítám