Hlavní obsah

Zázrak: Krásné vlasy a štíhlá postava po Vánocích!

Foto: shutterstock.cz

Vraťte své vlasy i postavu do správných kolejí díky našim účinným tipůmFoto: shutterstock.cz

Stres z vánočních příprav, obavy, že se dětem nebudou líbit dárky, rodinné návštěvy plné zmatků a křiku. Do toho všeho plno cukroví a dalších dobrot, kterým nejde odolat. Vánoční svátky dávají zabrat nejen psychice, ale především vašim vlasům a postavě.

Článek

Psychický nápor velice negativně ovlivňuje především kvalitu vašich vlasů. Dochází k jejich markantnímu vypadávání a vlasy ztrácejí nejen objem, ale i lesk. Nebojte, tento stav je pouze přechodný a lze jej celkem jednoduše řešit. Stačí, když se budete o své vlasy s láskou starat.

Bylinková maska

Pro snížení vypadávání vlasů je základem komplexní péče. Nestačí pouze šampony a kondicionéry, ale důležité jsou i vlasové masky. Ty nejlepší jsou provoněné bylinkami. Smíchejte v mixéru snítku rozmarýnu a snítku máty se 3 lžícemi olivového oleje a velkým kelímkem bílého jogurtu. Masku naneste na vlhké vlasy a následně zabalte hlavu do mokrého a horkého ručníku. Po 20 minutách masku opláchněte a vlasy umyjte šamponem. Pokud tuto péči budete svým vlasům dávat pravidelně, určitě brzy uvidíte výsledek.

Foto: shutterstock.cz

Elixír pro vaše vlasy v podobě bylinekFoto: shutterstock.cz

Maximální péče pro vaše vlasy

Pokud chcete dát svým vlasům opravdu maximální péči, vyzkoušejte i doplněk stravy Reneval Neo. Přípravek obsahuje vyvážené množství minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin, které udržují kvalitu vlasů. Zároveň využívá unikátní technologicky vyvinutou směs STOP-LOSS-HAIR complex™, která se skládá z esenciálních aminokyselin, biotinu, L-tyrosinu, kyseliny pantothenové a listové a zinku. Díky biotinu a zinku Reneval Neo omezuje vypadávání vlasů, podporuje normální růst vlasů a zabraňuje jejich lámání.

Foto: RenevalNeo.cz

Doplněk stravy Reneval Neo omezuje díky biotinu a zinku vypadávání vlasů a podporuje jejich růstFoto: RenevalNeo.cz

Ježíšek nechodí jen o Vánocích

A proto nyní dostanete na www.renevalneo.cz 40% slevu.

Akce platí do 28. 1. 2018.

Kila dolů díky skořici

A pokud jste si letos dala jako své novoroční předsevzetí shodit nějaké to kilo, máme pro vás řešení také. Vyzkoušejte například skořici, která mimo jiné přispívá ke snazšímu hubnutí. Skořice totiž čistí střeva od parazitů a nežádoucích mikroorganismů. Díky tomuto pročištění dochází k lepšímu vstřebávání živin a k dokonalejšímu trávení jídla, přičemž se tělo zároveň efektivněji zbavuje škodlivých látek.

Foto: shutterstock.cz

Skořici si ode dneška nemusíte pojit pouze s Vánoci, je totiž i skvělým pomocníkem pro hubnutíFoto: shutterstock.cz

Chytře na redukční dietu

Zkuste letos vyzrát na redukční dietu chytře a spolehněte se na tradiční český přípravek UniLakt. UniLakt skořice jsou vlákninové tablety obsahující probiotickou kulturu a řasu chlorellu, která napomáhá k upravení trávení a zažívání. Přípravek je obohacen také o vitamin C pro udržení normální funkce imunitního systému, jenž bývá vlivem nevhodného stravování často oslaben. V tomto doplňku stravy naleznete právě zmíněnou skořici podporující odbourávání tuků a usnadňující trávení.

Foto: Unilakt.cz

UniLakt je osvědčený doplněk stravy z lékárny pro vaše hubnutíFoto: Unilakt.cz

Novoroční akce

Při nákupu na www.zlekarny.cz a objednávce nad 300 Kč nyní poštovné zdarma.

Akce trvá do 28. 1. 2018.

Reklama

Načítám