Hlavní obsah

Zázraky života: Super seriál už dnes!

Foto: archiv TV Prima

Jana Plodková v jedné z hlavních rolíFoto: archiv TV Prima

Reklama

Jana Plodková, Jiří Ornest, Roman Zach, Veronika Freimanová či Táňa Vilhelmová. Tak takové herecké hvězdy budete ode dneška potkávat pravidelně každé pondělí. Na televizi Prima totiž začíná nový 13dílný seriál Zázraky života, který je kvalitní, chytrý a zábavný!

Článek

Když TO nejde

Neplodnost – fenomén 21. století. Říká se, že žena je plodná jeden den v měsíci. A tak když už se páry rozhodnou, že chtějí miminko, nezbývá než měsíce sázet na štěstí nebo si po večerech hrát na doktory, zápasit s teploměrem a poctivě zapisovat do kalendáře. A když ani to nepomůže, přichází na řadu věda. A přesně o tom je nový seriál Zázraky života z prostředí soukromé kliniky asistované reprodukce – o vstřícné naději, ale i doživotních zklamáních.

Třináct seriálových dílů plných emocí má na svědomí scenáristka Eva Papoušková, která také napsala i „nováckou“ Pojišťovnu štěstí. Režie se ujal Jaromír Polišenský (režíroval i Ordinaci v růžové zahradě nebo Světla pasáže). „Zázraky života jsou natočené spíše filmovým stylem,“ říká Polišenský, „navíc se nám podařilo sehnat opravdu skvělé herecké obsazení!“

Jedno eso za druhým

V hlavních rolích se totiž objeví samé herecké hvězdy, počínaje Janou Plodkovou (čerstvá držitelka Českého lva za film Protektor), která ztvárňuje Elišku Diamantovou. „Eliška je nezávislá mladá žena v totálním pracovním nasazení 24 hodin denně. V soukromém životě si není příliš jistá. Ale dokážu ji pochopit, chápu všechny její pohnutky, i když toho příliš společného nemáme," říká o své roli půvabná Jana Plodková.

Foto: archiv TV Prima

Lékařské prostředí je vždy atraktivníFoto: archiv TV Prima

Jejího seriálového otce, primáře soukromé kliniky, představuje Jiří Ornest, převážně divadelní herec, pro kterého jsou Zázraky života první seriálovou zkušeností. „S primářem Petrem Diamantem se teprve seznamuju. Zatím na mě dělá dojem člověka, který ví, co chce. Nemá rád zbytečné řeči. Ani já ne,“ říká o své postavě Jiří Ornest.

V dalších rolích se objeví Roman Zach (svůdný embryolog David Salač), Táňa Vilhelmová (jeho manželka-kosmetička), Veronika Freimanová (anestezioložka MUDr. Vlasta Klímová) či Jana Krausová (manželka primáře Diamanta).

První díl už dnes

První díl skvěle natočeného seriálu s vytříbenými hereckými výkony sledujte už dnes od 20.00 hodin na TV Prima! Určitě vás dostane stejně jako mě!

Reklama

Související témata:

Načítám