Hlavní obsah

Zbavte se pigmentových skvrn jednou provždy!

Foto: Beiersdorf

Foto: Beiersdorf

Nerovnoměrná pigmentace pokožky je častým kožním problémem, který vás může trápit v každém věku.

Článek

Hyperpigmentace neboli tvorba pigmentových skvrn vzniká nadměrnou produkcí melaninu, přírodního barviva, které dodává přirozenou barvu vlasům, očím nebo i kůži. Pigmentové skvrny, známé též jako stařecké nebo sluneční skvrny, se projevují jako tmavé plochy na pokožce. Hlavními příčinami bývají nejčastěji působení slunečního záření, věk, hormonální změny nebo poranění a záněty kůže.

Foto: Beiersdorf

Řada Eucerin Anti-PigmentFoto: Beiersdorf

S řadou Eucerin Anti-Pigment bude hyperpigmentace minulostí

Pigmentové skvrny mohou převážně pro ženy, u kterých je tvorba tmavých skvrn častější, představovat psychickou i emocionální zátěž. Eucerin proto přichází s novou řadou Anti-Pigment, která byla speciálně vyvinuta pro redukci pigmentových skvrn. Po 10 letech intenzivního výzkumu 50 000 látek vyvinul Eucerin novou účinnou látku thiamidol. Thiamidol bojuje proti hyperpigmentaci přímo u příčiny jejího vzniku tak, že reguluje tvorbu melaninu v pleti a dochází tak k redukci stávajících tmavých skvrn a brání jejich opakovanému výskytu. Tato látka byla díky svému průlomovému účinku patentována, lze ji tedy nalézt pouze v Eucerin řadě Anti-Pigment. První výsledky jsou viditelné po pouhých dvou týdnech používání a další zlepšování bylo prokázáno v průběhu 12 týdnů.

Řada Eucerin Anti-Pigment obsahuje čtyři produkty. Anti-Pigment Denní krém s SPF 30 poskytuje navíc účinnou ochranu před slunečním zářením, jedním z faktorů tvorby hyperpigmentace, Anti-Pigment Noční krém obsahuje dexpanthenol, podporující regeneraci pleti během spánku. Anti-Pigment Duální sérum je klenotem celé řady, obsahuje navíc kyselinu hyaluronovou pro hydrataci pleti. Posledním produktem je Anti-Pigment Lokální korektor, který díky svému aplikátoru umožňuje nanášení na malé oblasti výskytu pigmentových skvrn. Produkty lze používat pravidelně a dlouhodobě až čtyřikrát denně pro maximální účinnost. Výsledkem je sjednocenější tón a zářivější vzhled pleti.

Reklama

Načítám