Hlavní obsah

Zbavte se stresu a posilujte organismus

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšnost, zdraví, dobré vztahy, to vše si v životě přejeme. Do velké míry to souvisí s množstvím energie v organismu. Lidé s dostatkem energie jsou úspěšní, tvořiví a snáze překonají nesnáze i stres.

Článek

Naprosto jedinečný projekt v České republice představují Šumavské bylinné lázně. Jako jediné skloubily lázeňství s přírodou, zemskou energií a historií. Při jejich návštěvě se vám vybaví panování krále a císaře Karla IV., majestátní hrad Kašperk a těžba zlata v Kašperských Horách.

Šumavské Bylinné lázně parkhotelu Tosch v Kašperských horách

Jak vám pomohou?

Kromě naprosto nejčistějšího ovzduší v ČR jsou velkou výhodou Kašperských Hor tektonické zlomy a staré štoly, ve kterých se těžilo zlato. Díky tomu prostupuje z nitra Země zemská energie a biogenní prvky, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.

Přímo v areálu Šumavských bylinných lázní je skalní jeskyně, která se využívá na speleoterapii (léčení horních cest dýchacích) a pro posílení organismu. Energie je pro citlivého člověka patrná už při vstupu do vlastního balneo provozu. Její síla je přibližně osmkrát vyšší, než je tomu u běžných energetických míst na povrchu. Kromě pocitové stránky a celkového posílení lidského organismu přináší tato zemská energie některá další využití. Harmonizaci některých tělesných orgánů či zmírnění projevů jejich onemocnění.

Vyzkoušejte si v našem balneo provozu, jak je zemská energie prospěšná

Novinka – energetický park

Park o rozloze 4 ha je určen pouze pro lázeňské hosty. K dispozici jsou lehátka, lavičky a pro aktivní hosty tenisový kurt s umělým povrchem.

V letošním roce byla v parku otevřena unikátní meditační cesta – program s cílem obnovení sil člověka, a to jak psychických, tak fyzických. Cesta je soustavou dvanácti míst, z nichž každé disponuje zvláštní účelovou energií. Součástí dvou z nich jsou i menhiry, přivezené z různých oblastí Šumavy a speciálně aktivované.

Meditaci v příjemném prostředí plném energie si přeje každý z nás

Už se zde vidíte?

Lázeňský hotel v anglickém stylu je již třetím rokem v programu Adults only. Celková kapacita hotelu je 84 lůžek v jedno- a dvoulůžkových pokojích. Fototogalerii interiérů si můžete prohlédnout zde. Hotel nabízí i technologicky moderní balneo provoz, který je zcela orientován na bylinné procedury, včetně koupelí, bylinných par, zábalů a masáží.

Veškeré produkty, které se v lázních používají, jsou z čistého prostředí Šumavy. Z čerstvých bylin sbíraných na soukromých horských pastvinách jsou připravovány certifikovanou společností speciální směsi pro lázeňský provoz. Do bylinných lázní přijíždějí hlavně klienti se „syndromem vyhoření,“ lidé s pocitem vyčerpání či na rekonvalescenci po vleklých chorobách. Tři roky provozu lázní a stále stoupající poptávka potvrzuje že „Lékař léčí, příroda uzdravuje“.

Vybírejte z těchto lázeňských balíčků: www.sumavskelazne.cz/lazne/balicky.asp

Reklama

Související témata:

Načítám