Hlavní obsah

Víte, co jíte?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jsou ve vaší ledničce jen zdravé potraviny?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Snídáte jedno jablko, obědváte jedno vejce s jedním rajčetem, svačíte jeden celozrnný rohlík, raději nevečeříte a myslíte si, jak zdravě jíte?

Článek

S „návody" a „zaručenými" tipy, jak zdravě jíst a díky tomu zůstat štíhlí a fit, se setkáváme na každém kroku. Jak ale najít skutečně zdraví prospěšný přístup k výživě a k péči o svou fyzickou kondici?

Buďte realistické a zachovejte si splnitelná očekávání! Tímto směrem vás povede publikace zkušené dietní lékařky. Jednotlivé kapitoly přehledně, jasně a především s ohledem na naše prostředí vysvětlují základní principy racionální výživy a vyvracejí nejčastější mýty a omyly.

Zvláštní prostor je věnován dosažení a udržení přiměřené tělesné hmotnosti a vlivu výživy na riziko vzniku civilizačních nemocí. Vyčerpávající tabulky nutričních hodnot a profesionální odpovědi na nejčastější laické dotazy vám pomohou převést zdravý způsob stravování do vašeho každodenního života.

  • Význam zdravé výživy
  • Zdravé hubnutí
  • Glykemický index potravin
  • Doplňky výživy
Foto: Grada

kniha Zdravá výživaFoto: Grada

Název: Zdravá výživa Autor: MUDr. Václava Kunová Knihu recenzovala: Doc. Ing. Jana Dostálová, CSc. Rozsah: 140 stran Cena: 169 Kč, 229 Sk Edice: Zdraví&životní styl nakladatelství Grada www.grada.cz

Reklama

Načítám