Hlavní obsah

Žhavé předehry. Dostaňte ho!

Foto: Thinkstock

Předehru pojměte jako nekonečnou hruFoto: Thinkstock

Reklama

Chcete miláčka překvapit? Nebo cítíte, že se z vašeho partnerského vztahu vytrácí náboj? Nalaďte se na milování neotřelou předehrou, která mu navrátí šťávu. Nepotřebujete k tomu skoro nic. Jen chuť to vyzkoušet!

Článek

Předehry jakožto čas navozující milostnou atmosféru mají neskutečně mnoho variací. Mohou být slovní, vizuální, chutné (za pomoci pokrmů a nápojů), dlouhé, krátké, více či méně napovídající, že máme chuť na mazlení, a odehrávající se ve vaně, v autě, kině, v obýváku na gauči… Všude. Stačí se jen významně na partnera zadívat a použít vhodnou taktiku. Třeba i takové barvité vyprávění erotického snu má svoje kouzlo a dokáže pořádně rozpálit! Stejně jako psaní milostných vzkazů na tělo, krmení ústy, vzájemná masáž nebo omývání napěněnou houbou.

Předehru? A proč?

Škarohlídci jako vždy podotknou: Po tolika letech manželství na to fakt nemám náladu. Přijdu z práce domů a jsem rád(a), že mám klid a můžu se jít natáhnout. To jsou teda nápady, takhle se snažit... On ale nikdo neříká, že je to součástí každodenního úkolu, spíš se jedná o příležitostný rituál, zkrášlení a ozvláštnění stereotypního života. Jednou za čas by si partneři měli udělat chvíli čas a věnovat se pouze sami sobě a investovat energii do smyslné (a smysluplné) erotické nálady, a to pro posílení vztahu a prevenci jeho šedi. Kromě známých příprav na milování, jako jsou bezesporu například masáže, existují i další erotické hry používané před samotným stykem, během kterých se budete nejen báječně bavit!

Sólová hra

Mezi zajímavé předehry patří ta odloučená, která probíhá tak, že každý z partnerů se nachází v jiném pokoji. Oba si předem stanoví čas, po který mají za úkol se sami vzrušit – vibrátorem, sledováním neslušného filmu nebo i výměnou esemesek s milencem na druhém konci bytu. Po uplynutí lhůty buď jeden, nebo druhý, to opět záleží na domluvě, přijde do náruče roztouženého partnera.

Foto: Thinkstock

Zkuste předehru, kdy se jeden musí absolutně poddatFoto: Thinkstock

Svlékání za vteřinu

Velmi oblíbenou předehrou, a to nejen ve filmech, je zbavení se oblečení tak rychle, že nestačíte říct ani „fň“. Je to vzrušující a zdravě „syrové“, symbolicky to představuje nedočkavost a tak trochu i násilí. Jeden z partnerů může začít jemně okusovat ucho nebo krk svého milence, ale po chvíli ho popadne „amok“, a tak vezme nůžky a tričko, které mu na protějšku překáží, rozstříhá, nebo jen tak rozcupuje na kusy holýma rukama. Zvlášť pokud se ženám obvykle nedostává dominance, v této roli si libují! Buďte i vy tou chlípnou!

Svázaná moc

Pouta, šátek, pásek od županu, šála. To všechno sváže ruce a nohy během okamžiku – jen tak k sobě nebo k nábytku, posteli. Symbolická bezmocnost jednoho z partnerů, čili jeho omezený pohyb, může vztah obohatit o nové poznatky a vjemy.

Proměna snu ve skutečnost

Jeden partner, a to pokud možno barvitě a s fantazií, vypráví druhému snový příběh, který se mu zdál. (Nebo popisuje situaci, kterou by si přál na vlastní kůži zažít.) Protějšek ho bedlivě poslouchá a ptá se na detaily, pokud mu není něco jasné. Všechny poznatky totiž využije k tomu, aby příběh posléze převedl do reality a co nejvěrněji napodobil předchozí „scénář“. Výsledek překvapí.

Návštěva lékaře

Žena se vžije do role pacientky. Popíše svému lékaři, že ji vůbec nezajímá sex, a právem má tak podezření na frigiditu neboli sexuální chladnost. Její partner v bílém plášti ji musí nejprve prohlédnout a poté zahájit vhodnou léčbu. Žena se během prohlídky snaží co nejdéle nepodlehnout „metodám" doktora. Zájem muže je samozřejmě o co nejdůkladnější uzdravení. Role se mohou druhý den obrátit. Muž přijde za lékařkou jako neschopný milování a taky se vynasnaží odolat jejím svodům.

Podklady k filmu

Partneři se posadí ke stolu s profesionálním výrazem ve tváři a začnou spolupracovat na scénáři pornofilmu. Baví se o jednotlivých scénách, ideálně je mohou i gesty napodobovat. Uplatňují svoji kreativitu a nápady. Hotový scénář si ale žádá vyzkoušení, zda tyto kreace a časování budou to pravé. Nezbývá nic jiného, než to všechno vyzkoušet… Budete se bavit!

Někdy stačí málo k tomu, aby se sex stal zábavným. Nenechte ho stát se povinností a nudou, partner jistě ocení vaši aktivitu, kterou později s ochotou vrátí.

Reklama

Načítám