Hlavní obsah

Zimní inspirace podle Taťány Kovaříkové

Foto: Petr Weigl

Kolekci Taťány Kovaříkové dominuje ženskostFoto: Petr Weigl

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim už sice začal, ale stále ještě je čas dovybavit si šatník nějakým vkusným kouskem oblečení na zimní období. Přinášíme vám inspiraci z nové módní kolekce známé návrhářky Taťány Kovaříkové, která vyniká ženskostí a čistými liniemi.

Článek

Módní návrhářka se pro letošní podzim a zimu rozhodla inspirovat klasickou ženou dneška, která žije městským postmoderním stylem života.Jde o módu, která sluší nejen hlavní propagátorce značky TATIANA spisovatelce Barbaře Nesvadbové, ale každá žena si v ní najde to své.

Výrazné barvy a různorodé materiály

Výrazně barevné kousky by měly posloužit manažerkám, stejně jako maminkám. Společným prvkem oblečení jsou nejen barvy, ale jednoduché tvary, které nechají vyniknout přesně té partii ženského těla tak, aby byl výsledek dokonalý. Autorka kolekce se nebojí kombinovat kontrasty, přičemž nejčastěji používá např. výrazně červenou doplněnou černou. Mezi materiály najdeme kašmír nebo úplety, které se opravdu k zimnímu času hodí, ale také taft, žerzej, krajky nebo korálkové výšivky doplněné kameny od Swarovski, které slaví v oblasti módy opravdový boom.

Pokud se chcete obléci ve stylu Taťány Kovaříkové, rozhodně nic nezkazíte tunikou doplněnou úzkými kalhotami, svůdným úpletovým topem nebo zajímavě střiženým pleteným svetrem, pokud možno výrazné barvy. Návrhářka myslela letos i na elegantní kostýmy, které opět svým střihem vyzdvihují krásu a přednosti ženy. Chystáte-li se do společnosti, můžete se inspirovat neobyčejnou kolekcí malých večerních šatů. Skvělé na nich je, že se hodí stejně dobře i na pracovní večeři nebo důležitou schůzku.

Nevím jak vy, ale já už jsem si vybrala!

Reklama

Související témata:

Načítám