Hlavní obsah

Získejte 100 000 korun a oblek zdarma za vaši svatební fotografii

Foto: bandi.cz

Z odměny za svatební fotografii roku 2021 ve výši 100 000 Kč se mohli těšit manželé ŠpačkoviFoto: bandi.cz

Aktualizováno

Chystáte se na svatbu, důležitou pracovní schůzku či společenskou událost? Ať už si budete užívat první manželský polibek, nebo tu pravou teprve hledáte, mějte při tom jiskru! Dokonale padnoucí oblek se šarmantně sladěnými doplňky je totiž pastvou pro každé oko.

Článek

Už jsme si zvykli na to, že česká módní značka Pánské obleky BANDI je výjimečná. Koupí nového oblečení si totiž do šatníku přinesete kus jedinečné elegance, dokonale padnoucí střih i zážitek z nákupu, při kterém vám odborní poradci pomohou i s výběrem vhodných doplňků.

Je léto a k němu neodmyslitelně patří také svatební šílenství. V BANDI moc dobře vědí, že každá žena chce mít po boku toho svého, nejkrásnějšího muže.

Bandi: Příběh, který může být i o vásVideo: bandi.cz

Proto je vhodné volit takové oblečení, které zdůrazní osobnost každého muže, vyzdvihne a přidá na mužnosti. Připravte se proto na svatbu či jinou společenskou událost jako dokonalý muž.

Příběh, který může být i o vás

Chystáte se v letošním roce „do toho praštit“? Pro všechny svatebčany má značka Pánské obleky BANDI skvělou zprávu. Nenechte si ujít příležitost získat 100 000 Kč za svou svatební fotografii. Co pro to musíte udělat? Stačí vybrat pro ženicha oblek u BANDI a poslat fotografii ze svatby, na které bude ženich s nevěstou, svatebčany nebo klidně i sám. Novomanželé s nejlepší fotografií získají do začátku svého společného života finanční odměnu, kterou mohou využít třeba na svatební cestu.

Foto: bandi.cz

Pánský oblek BANDI Brisco: Skvělá volba na svatbu i do práceFoto: bandi.cz

Z odměny za svatební fotografii roku 2021 ve výši 100 000 Kč se mohli těšit manželé Špačkovi. O tom, že nebylo lehké vybrat vítěznou fotografii, ví své i majitel značky Andrej Bandi Vámoš: „Přišlo mnoho nádherných svatebních fotografií. Věřte, že i tentokrát to byl téměř nadlidský úkol. Nezbývalo mi než vybrat fotografii, která mi byla ze všech zaslaných snímků nejsympatičtější. Bez ohledu na to, že druhému by se mohla líbit fotografie jiná, s čímž nelze nesouhlasit.“

Srpnový svatební výprodej se slevami až 60 %

Také máte rádi, když se spojí kvalita s chytrým nákupem a úsporou? Pořizujete outfit na svatbu? BANDI přináší horkou letní akci. V kamenných prodejnách i na e-shopu na vás čeká od 8. 8. do 28. 8. velký svatební výprodej se slevami až 60 procent. A že je z čeho vybírat!

Foto: bandi.cz

V kamenných prodejnách i na e-shopu BANDI na vás čeká od 8. 8. do 28. 8. velký svatební výprodej se slevami až 60 %Foto: bandi.cz

Nechte se rozmazlovat a vybírejte z bohaté nabídky. Kategorie svatebních obleků i svatebních doplňků od módní značky Pánské obleky BANDI je připravena i na ty nejnáročnější požadavky. Jsou připraveny exkluzivní pánské svatební obleky, které budou ladit s jedinečnou atmosférou svatebního dne. Na své si přijdete i tehdy, pokud hledáte svatební oblek, který využijete i pro jinou příležitost. Efektivita hraje ve výběru u Pánských obleků BANDI prim.

Tím ale BANDI zdaleka nekončí. Vězte, že v BANDI můžete pořídit nejen ženichovi, ale i svědkovi, tatínkovi či přátelům značkové oblečení úplně zadarmo. A to v případě, že využijete jedinečné akce 3 + 1 nejdražší zdarma.

Foto: bandi.cz

Světle béžový oblek BANDI Giorni se skvěle hodí na oblíbené boho svatbyFoto: bandi.cz

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám