Hlavní obsah

Získejte šest dní ročně pro svou rodinu

Reklama

Nákupy potravin vám týdně zaberou téměř tři hodiny. Za rok tak strávíte za nákupním vozíkem šest dnů, ukázal průzkum společnosti Tesco. Nebylo by lepší tento čas věnovat rodině či koníčkům?

Článek

Žijeme ve zrychlené době, a proto musíme často důkladně zvažovat, jak naložíme se svým volným časem. Pokud vás někdy trápí, že se nestíháte dostatečně věnovat své rodině a blízkým nebo oblíbeným zálibám, řešení této svízelné situace nabízí služba Tesco Potraviny on-line. Díky ní si můžete nechat dovézt kompletní nákup až ke dveřím, navíc v době, kterou si sami zvolíte. Ušetříte tak čas, náklady za cestu a leckdy i nervy. Proto počet domácností, které nakupují potraviny on-line, stále narůstá.

Obavy, že si potraviny nakoupené přes internet nemůžete osahat, na vlastní oči prohlédnout a posoudit jejich čerstvost a kvalitu, nejsou na místě. Pracovníci služby Tesco Potraviny on-line vybírají zboží stejně pečlivě a zodpovědně, jako by je kupovali pro sebe. Tím je zaručeno, že obdržíte ty nejlepší a nejčerstvější produkty, které se v obchodě nacházejí.

Konec zapomenutých nákupních seznamů

Nakupování potravin on-line skýtá kromě úspory času i řadu dalších výhod. Určitě se to stalo i vám – plánujete vyrazit na nákup, proto zkontrolujete stav domácích zásob a pečlivě si sepíšete seznam věcí, které je třeba koupit. Když pak chcete v obchodě nákupní seznam použít, není k nalezení, protože zkrátka zůstal doma.

Podobné komplikace s nakupováním potravin on-line nehrozí, produkty bez zbytečného shonu vložíte do virtuálního nákupního vozíku a vybrané položky můžete libovolně přidávat či škrtat až do jedenácté hodiny večerní před dnem doručení. Stejně pohodlně si vyberete také čas, který vám pro dovoz nákupu nejlépe vyhovuje.

Tesco Potraviny on-line nabízí tisíce produktů, kromě potravin také kosmetiku, prostředky pro péči o domácnost a velký výběr zboží pro nejmenší. Přesto mezi položkami nebudete tápat – pomohou vám přehledné kategorie, s jejichž pomocí snadno naleznete přesně to, co hledáte. Váhat nemusíte ani nad dovážkou pečiva, masa či mrazených výrobků. Modré vozy společnosti Tesco jsou vybaveny chladicím a mrazicím prostorem pro potraviny náchylné vůči teplotním výkyvům, takže oblíbená zmrzlina k vám dorazí ve stejném stavu, jako byste ji právě vyndali z mrazáku.

Nákup čeká u dveří

Služba Tesco Potraviny on-line je aktuálně dostupná pro víc než 4 miliony obyvatel České republiky v regionech Praha, Brno, Mladá Boleslav, Kladno, Kolín, Hradec Králové, Pardubice, Liberec, Jablonec nad Nisou, Plzeň, Břeclav, Hodonín. Standardní cena za doručení potravin až ke dveřím se pohybuje mezi 49 Kč a 99 Kč. K prvnímu nákupu navíc nyní Tesco nabízí slevu až do výše 500 Kč. A to už stojí za vyzkoušení!

Reklama

Související témata:

Načítám