Hlavní obsah

Zkuste změnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o tom, že vaše stávající zdravotní pojišťovna není úplně to pravé? Pak máme pro vás řešení. Změňte zdravotní pojišťovnu, je právě na čase. Lhůta pro možnou změnu se pomalu krátí. Změnu můžete učinit jen do konce června.

Článek

Jistě si říkáte, že do konce června je ještě dlouhá doba, ale čas se pomalu a jistě krátí. Pokud chcete pojišťovnu změnit od 1.1.2014, je třeba přihlášku podat nejpozději do 30.6.2013. Pokud tento termín nestihnete, budete moci přejít až k 1.1.2015, což je za hodně dlouhou dobu, a tak nenechávejte změnu na poslední chvíli. Změnit zdravotní pojišťovnu můžete již dnes.

Rozhodněte se pro ZPMVČR

Každá zdravotní pojišťovna má své výhody. Mezi výhody Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra České republiky patří její finanční stabilita. Samozřejmostí je ošetření kdekoli v ČR, jelikož má smlouvu s více než 25 000 smluvními lékaři. Tato zdravotní pojišťovna s kódem 211 má více než 1,2 miliónu klientů.

Termín 30. 6. 2013 se blíží!

Využijte příležitost

Pokud jste klientem zdravotní pojišťovny s kódem 211, podpořte svůj zdravý životní styl tím, že přivedete svou rodinu, příbuzné, známé, přátele nebo kolegy. Za každého z nich získáte příspěvek 500 Kč, který můžete využít na vitaminy, očkování, zdravotnické potřeby, diptrické brýle či kontaktní čočky, rehabilitaci, vstup do solné jeskyně, fitness či bazénu a mnoho dalšího. Více informací naleznete zde.

Žádná nuda v Brně

Přijďte na akci plnou soutěží, známých osobností a hudebních vystoupení, která se koná přímo na Den dětí. Program bude jak pro pro děti, tak i pro dospělé. O zábavu se postará mnoho známých interpretů jako Janek Ledecký, David Deyl, skupina Mandrage a mnoho dalších. Tak neváhejte a přijďte se dne 1. 6. 2013 podívat na brněnský Velodrom, vstup je zdarma.

Na akci můžete dorazit i jako klient jiné zdravotní pojišťovny. Navíc pokud chcete změnit zdravotní pojišťovnu a potřebujete bližší informace ohledně Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR, na této akci se vše potřebné dozvíte, nebo se rovnou můžete přihlásit u klientského stánku, který jistě nepřehlédnete. Neváhejte, přestupný termín pro změnu zdravotní pojišťovny 30. 6. 2013 se blíží.

Čekají na vás známé tváře

Zdraví a zábavu spojuje projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila již zmíněná zdravotní pojišťovna. Bližší informace o tomto projektu naleznete zde.

Pokud se také zajímáte o své zdraví, staňte se fanouškem na facebookových stránkách.

Načítám