Hlavní obsah

Zlobivé holky jsou úspěšnější!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Úspěch, nebo obliba u kolegyň?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Znáte to. Jdete po ulici a najednou vidíte kolegyně z práce a přesně víte, co si šuškají. „Vidíte ji, mrchu?" Čím jste si to zasloužila? Taky nevíte? My ano. Zde jsou tři nejčastější důvody.

Článek

Chlapi vás berou

Kolegové z práce s vámi občas flirtují... Když je nějaké to posezení po práci, tak jste vždy mezi pozvanými a ve finále také jedna z hvězd večera. Tak, ale právě jste se ocitla ve škatulce „děvka". A nedejbože, že byste byla vdaná nebo měla dokonce děti. Vaše kolegyně prostě nedokážou pochopit, že vaše vztahy s kolegy jsou i po těch letech na profesionální, nanejvýše přátelské úrovni.

Máte pracovní úspěchy

A jestli je vaším nadřízeným šéf a ne šéfka, tak je to vůbec průšvih, protože, jak jinak, než že jste povýšení dosáhla přes postel. Tudíž jste opět mrcha největšího kalibru, protože buď svádíte otce od rodiny, nebo dokonce podvádíte vlastního muže (a nejlépe oboje najednou). Přinejmenším se dozvíte, že co je v domě, není pro mě. Vašich přesčasů ani dovolených rušených na poslední chvíli kvůli nějakému projektu si žádná z nich nevšimne.

Vypadáte prostě dobře...

... a to by bez všech možných kosmetických operací 100% nešlo. Tudíž utrácíte nebetyčné množství peněz za zbytečnosti, zatímco v Africe umírají děti hladem. To, že máte doma prostě jen dobrý krém a sudička vám dala do vínku skvělou pleť až do padesáti, vám stejně nikdo neuvěří, a kdyby uvěřil, tak bude nanejvýš závidět ještě víc a vymyslí si mnohem horší pomluvy.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nenechte si zkazit náladu pomluvamiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Co s tím?

Záleží na tom, zda vůbec s tím chcete něco dělat. Jako hodnou holku vás maminka rozhodně bude milovat a chválit, jako ta zlobivá to ovšem budete mít v životě o dost snazší. Muži sice obvykle chtějí doma tu, která se o ně postará a vychová jim děti, což se ovšem tím naším zlobením nevylučuje. A abyste se o něj mohla starat, musíte ho nejdřív získat. A zlobivé holky většinou působí jako ty, se kterými je více dobrodružství, se kterými se rozhodně nudit nebudou. V některých situacích se prostě vyplatí být trochu mrcha. Protože pokud nevytáhnete do boje lokty, tak vás patrně nikdy nepovýší a ani ten nejvšímavější chlap si vás nevšimne, protože vás předeženou ty ostřejší dámy.  Rada tedy zní: Naučte se kombinovat obě role - jednou se budete tvářit jako lvice a podruhé jako domácí mazlíček, protože teprve pak jste tou správnou mrchou, která umí využít svých schopností naplno a dostanete se přesně tam, kam chcete. Svůj úspěch si užívejte.

P. S.: Pozor na to, není mrcha jako mrcha. Je fajn být mrchou fikanou, kterou jsme vám přiblížili výše, ale pak je ještě jedna odrůda, mrcha záludná. Ta se podobá zmiňovaným kolegyním, a ta už tak žádaná rozhodně není.

Reklama

Související témata:

Načítám