Hlavní obsah

Známé osobnosti milují jednu asijskou bylinu. Právenka je 15× silnější než ostropestřec

Foto: HERBAL WORLD

Známé osobnosti na slavnostní večeři při uvedení čistě přírodních doplňků stravy společnosti HERBAL WORLD na český trhFoto: HERBAL WORLD

Vzácní hosté a známé osobnosti se nesli na vlně účinků bylin právenka latnatá, žumen čtyřhranný, trubkovec osinatý a zázvor černý.

Článek

Vedle mistra etikety Ladislava Špačka, muzikálové divy Michaely Štikové, moderátorky a herečky Evy Decastelo, modelky Kateřiny Wohlmann Votavové, juniorského mistra světa v desetiboji a sportovce roku Františka Doubka, Muže roku Martina Gardavského a zpěváka Martina Schreinera si byliny oblíbilo mnoho dalších osobností včetně lékařů, umělců, sportovců a influencerů.

A co je vlastně právenka latnatá?

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, kterou zná jen hrstka odborníků, ve světě se stala právenka latnatá (Andrographis paniculata, též měkýn latnatý) velkým hitem a nedostatkovým zbožím. Česká společnost HERBAL WORLD včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě. Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou součástí života většiny Skandinávců, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému a hladině cukru v krvi. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k normální činnosti jater, jelikož dle vědeckých studií je právenka latnatá 15x účinnější než ostropestřec!

Foto: HERBAL WORLD

Právenka latnatá a kapsle, které neobsahují barviva ani chemické přísadyFoto: HERBAL WORLD

IMUNworld - doporučuje Eva Decastelo, ambasadorka

Potravinový doplněk IMUNworld je určený pro ženy i pro muže, jeho jedinou složkou je právenka latnatá. Jde o silný antioxidant a vedle hlavní přednosti vedoucí k normální činnosti jater, hladině cukru v krvi, funkci dýchacího systému a pročištění, udává směr k normálnímu trávení, stavu kloubů a oběhové soustavy. Cílem je i přirozená obranyschopnost  imunitní systém. U žen přispívá k premenstruačnímu a menopauzálnímu komfortu. IMUNworld je opatřen certifikáty o zdravotní bezpečnosti od Státního zdravotního ústavu (SZÚ) a GMP (Good Manufacture Practice), jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

Foto: HERBAL WORLD

IMUNworld doporučuje ambasadorka Eva Decastelo Foto: HERBAL WORLD

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny

Měsíční kúra - 200 kapslí + 100 kapslí zdarma.

Rodinné balení - 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma, již od 14,- Kč za den. A další výhodná balení.

Foto: HERBAL WORLD

Výhodná balení potravinového doplňku IMUNworld, již od 14 Kč za denFoto: HERBAL WORLD

Svaté grály čínské medicíny: žumen, trubkovec a zázvor černý

Úspěch potravinového doplňku IMUNworld s hlavní složkou právenkou latnatou následují další tři čistě přírodní doplňky stravy. U sportovců oblíbený STRONGMANworld s hlavní složkou zázvorem černým a potravinové doplňky HEMOworld (žumen čtyřhranný)  a URINworld (trubkovec osinatý) – z jejich názvu lze vyčíst, jaké jsou zásadní účinky obsažených bylin. Trápí Vás nepříjemný pocit, svědění a pálení? V každém ročním období je močové ústrojí vystavováno častému výkyvu teplot, lehce tak může dojít k prochladnutí. Objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz.

Foto: HERBAL WORLD

Vedle juniorského mistra světa a sportovce roku Františka Doubka doporučují výrobky fitness trenér a hokejista Marek PeksaFoto: HERBAL WORLD

Originální potravinové doplňky. Vyzrajte na jarní detox a podpořte imunituVideo: HERBAL WORLD

Reklama

Načítám