Hlavní obsah

Známe polohy, které usnadní početí

Foto: FertilityBlend.cz

Podpořte snahu otěhotnět v posteli i mimo niFoto: FertilityBlend.cz

Čím dál tím větší procento žen řeší v dnešní době problém, že se jim nedaří otěhotnět v průběhu několika měsíců. Patříte mezi ně? Poradíme vám, jak ovlivnit početí miminka už u zdroje, a to přímo při sexu.

Článek

I při pohlavním styku se lze totiž zaměřit na úspěch. Samozřejmostí je nejen sex v období ovulace, ale řešit byste měla i pozici, při níž je oplodnění vajíčka více pravděpodobné.

Klasický misionář

Misionář je poloha, při níž nic neriskujete, ale také nic neztratíte. Právě naopak. Při této pohodlné pozici totiž dochází k ideálnímu přiblížení těl, kdy se penis dostává velmi blízko k děložnímu čípku. Spermie tak mají cestu k děloze zjednodušenou. Pokud chcete šanci na oplodnění zvýšit, podložte si pánev polštářem. Docílíte tak správného úhlu a spermie budou mít cestu volnou.

Foto: FertilityBlend.cz

Misionář je základ, který byste neměli vynechávatFoto: FertilityBlend.cz

Zezadu a hluboko

Hlubokou penetraci a dokonalé přiblížení penisu k děložnímu čípku zajišťuje také pozice, kdy je žena na čtyřech a muž za ní. Ještě dokonalejší je, pokud máte dělohu v retroverzi, tedy přehnutou dozadu. Takto se zvýší pravděpodobnost, že se spermie dostanou lépe na místo určení.

A co potom?

Ejakulací nic nekončí. Určitě byste se po sexu neměla odebrat hned do sprchy, ale vydržte alespoň 15 minut v klidové pozici. Pro maximalizaci účinku zvedněte po sexu nohy do výšky. Tím zamezíte vytečení spermatu z vašeho těla.

Foto: FertilityBlend.cz

Sex zezadu je účinný i zábavnýFoto: FertilityBlend.cz

Mějte podchyceno úplně vše

Nezapomeňte také upravit svůj životní styl – více odpočívejte, zaměřte se na svůj jídelníček a zvyšte šanci na početí pomocí doplňků stravy. Mnoha ženám se osvědčil doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy, ve kterém naleznete zinek přispívající k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež podporuje běžný metabolismu homocysteinu. Ve chvíli, kdy se oplodnění nedaří, bývá snaha o miminko velice psychicky náročná. Proto tento přípravek obsahuje také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Foto: FertilityBlend.cz

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženyFoto: FertilityBlend.cz

Ověřeno studií

Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24–42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, jich otěhotnělo po 3 měsících 14 a po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Dále se také prokázalo, že Fertility Blend® upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Zapojte i muže

Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend® na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 16. 4. 2018. Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.

Foto: FertilityBlend.cz

Doplněk stravy Fertility Blend® ve variantě pro páryFoto: FertilityBlend.cz

Reklama

Načítám