Hlavní obsah

Znamení odhalí, co mu chutná!

Foto: shutterstock.com

Nalákejte ho na to, co má rádFoto: shutterstock.com

Reklama

Chcete svého miláčka rozmazlit delikatesou a nevíte, co by ho potěšilo? Znamení zvěrokruhu vám to řeknou! Postačí jediné, znát měsíc, ve kterém se narodil!

Článek

Beranitouží rozmazlovat svůj jazýček vybranými pochoutkami. Odmalička jedí bez problémů všechno, ale nepřejídají se. V oblibě mají drůbež, zejména krůtu, ryby, mléčné výrobky, listovou zeleninu, citrusové plody a celozrnné výrobky.

Býcijsou vyznavači tradiční kuchyně. Maso milují stejně jako dorty! Konzumují nejvíce jídla bohatá na vitamin A a C. Mají rádi drůbež a rýži, ale husu a kachnu nemusejí stejně jako knedlíky.

Blíženci si nejraději pochutnávají ve společnosti, nikoli o samotě. Milují ryby a plody moře, hovězí maso s českými omáčkami, ale i orientální kořeněná jídla, hodně zeleniny a sýrů, veškeré mléčné výrobky, jahody a citrusy.

Racijsou gurmáni zvěrokruhu. Dovedou jídlo nejen ocenit, ale i uvařit. Večeří s oblibou při svíčkách. Přednost dávají rýži, celozrnným produktům, mrkvi, hrášku, špenátu, hlávkovému salátu a citrusovým plodům.

Lvimají kladný vztah k jídlu, málokterý Lev je vegetarián. Pokrmy s láskou připravují i podle vlastních receptů. Rádi mají maso po česku i na jiné způsoby, hlavně ryby, tuňáka, drůbež bez kůže. Dobré jídlo vychválí do nebes!

Pannyvyznávají jednoduchou zdravou stravu. Nesnášejí přejídání a těžká jídla. Uspokojí je prostá česká kuchyně. Úspěšně si pěstují zeleninu na zahrádce. Jedí hodně brambory, jogurty, jablka, papriky, sušené ovoce a ořechy.

Foto: shutterstock.com

Každé znamení má své chutěFoto: shutterstock.com

Váhysi potrpí na vše pěkné kolem stolování. Jedí všechno, kromě tučného, dávají přednost slaným jídlům. Pochutnají si rády na játrech upravených na různé způsoby, sýrech, zelenině, ořeších. Ze sladkého nepohrdnou čokoládovým dortem se šlehačkou.

Štířimilují pikantní pokrmy a experimenty při vaření.Vede u nich červené maso a ryby, česnek, cibulka, italské těstoviny, pizza a pokrmy se zelím a paprikami. Vyznávají bylinky a dobře okořeněná jídla.

Střelcinejsou vybíraví, jedí rádi všechno. Nejraději mají telecí maso, ale i drůbež a ryby, nízkotučné mléčné výrobky, banány, grapefruity, mandarinky. Potrpí si na hutné české moučníky.

Kozoroziumějí ocenit rychlé jídlo, chutnou svačinu i náročnější specialitu.Mnozí z nich milují sýry a sýrové pochoutky. Voňavý chléb, kousek sýra a dobré víno je potěší stejně jako losos a rybí speciality.

Vodnářiklidně snědí salát z kelímku, nepohrdnou však ani umně naservírované pochoutce lahodící žaludku. Jsou na sladké, zejména to, co je s čokoládou a vanilkou. Často a rádi konzumují celozrnné produkty a mléčné výrobky.

Ryby jsou gurmánky a měly by si dávat pozor na přejídání! Smutek léčí jídlem. Umějí uvařit opravdové delikatesy. Na předním místě jsou v jejich jídelníčku plody moře, hlavně ryby; rády snědí i krůtu, brambory, papriky a veškerou zeleninu.

Pochutnal si váš milý? Jaký recept inspirovaný jeho znamením pochválil? Napište nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám