Hlavní obsah

Zoufalky na DVD

Foto: archiv TV Prima

Vaše oblíbené Zoufalé manželky už potřetí na DVDFoto: archiv TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V šestidiskové edici vychází na DVD kompletní 3. řada populárního seriálu Zoufalé manželky, která v letošním roce běžela na českých obrazovkách.

Článek

Ženy z Wisteria Lane nenechají nic pod pokličkou, a to ani na bonusech, které obsahují například pohled na natáčení, vystřižené scény nebo zákulisní tajemství seriálu.

Epizody třetí řady naservírují nové milostné dobrodružství Susan (Teri Hatcher), neklidné manželství Orsona (Kyle MacLachlan) a Bree (Marcia Cross) a další aféry, které se v ulici i životě hlavních hrdinek jaksi natrvalo usadily. Přišel čas proprat na veřejnosti další špinavé prádlo. Populární seriál přináší na světlo drby ještě šťavnatější, tajemství ještě skandálnější a pomsty ještě sladší.

Seriál s originálním konceptem získal několik prestižních cen Emmy i tři Zlaté glóby, například Zlatý glóbus pro „Nejlepší televizní seriál - komedie" v roce 2005 i v roce 2006.

Bonusy: Oblíbené scény samotného tvůrce seriálu Marka Cherryho Nepovedené scény Vynechané scény Pohled do zákulisí s Evou Longoria Poněkud zoufalé okamžiky při natáčení Amas de Casa Desperadas

Foto: pragency.cz

Obal 3. řady ´Zoufalek´ na DVDFoto: pragency.cz

Zoufalé manželky - 3. řada (Desperate Housewives - Season 3) V prodeji a půjčovně od 5. 12. 2008 Doporučená MOC: 1199,-

Reklama

Načítám