Hlavní obsah

Zoufalky: Víme, co bude v nové sérii

Foto: desperatehouswives.com

Hvězda Zoufalých manželek Teri HatcherFoto: desperatehouswives.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč všichni řeší, kdo umře následkem katastrofy ve Wisteria Lane? Proč strávila zoufalka Edie letošní Vánoce v nemocnici? A proč se na konci páté série Eva Longoria líbá s Teri Hatcher? V našem článku se dozvíte spoustu dalších pikantností o kultovním seriálu Zoufalé manželky!

Článek

Pokud sledujete pravidelně seriál Zoufalé manželky na TV Prima, tak dobře víte, že české divačky a jejich drahé polovičky si mohou naplno užívat už pátou sérii tohoto veleúspěšného seriálu. Na tu samozřejmě naváže už v březnu šesté pokračování. V plánu je zatím celkem 9 sérií! Nedávno totiž podepsali tvůrci smlouvu na natáčení až do roku 2013. V USA nyní běží šestá série, sedmá bude odvysílána v letech 2010 a 2011.

Pátá a šestá série – jedna smrt za druhou!

Na konci páté série odešla ze seriálu Zoufalka Edie. Jak? Čeká ji krutá smrt! (Tento díl odvysílá Prima už příští čtvrtek). Její představitelka Nicollette Sheridan se podle nejnovějších zpráv ale také nemá zrovna nejlíp. Před měsícem spadla z koně a neměla na sobě helmu. Svátky tedy strávila na nemocničním lůžku.

Zato šestá série rozvířila v USA velkou diskuzi – kdo umře? Wisteria Lane postihla letecká katastrofa. Jedno je jisté! Letadlo zabije nenáviděnou sousedku Monu! Internetem prosvištěly i záběry z dalších dílů, kde se Zoufalky objeví o 30 let starší. Eva Longoria se promění ve zchudlou, pomatenou a prošedivělou Gabriellu Solis, zatímco její kolegyně Teri Hatcher se za ta léta projí až do slušné obezity!

Eva Longoria má problém se sexem

Herečka Eva Longoria, seriálová Gabrielle, se před nedávnem přiznala médiím, že jí činí problémy sexuální scény. Když se má líbat se svým manželem ze Zoufalek Ricardem Chavirou, je to prý pro ni, jakoby měla políbit vlastního bratra. V soukromí, jak se zdá, jí však sex žádné problémy nečiní. Ačkoli se svěřila, že svůj první velký orgasmus zažila až ve 26 letech, života si svým manželem, hráčem NBA Tony Parkerem, užívá plnými doušky. Nejenže doma prý chodí ráda nahá, což jejího partnera rozpaluje doběla, na internet uniklo i jejich domácí porno, na kterém si nespoutaně užívají! A ani své vnady Eva před veřejností neskrývá. Před dvěma lety nafotila akty pro pánský časopis Arena.

Foto: Desperatehouswives.com

Nové série fanoušky rozhodně nezklamou!Foto: Desperatehouswives.com

Teri a Eva: Jsou z nich lesbičky?

Seriálově jsou si Teri Hatcher a Eva Longoria až neuvěřitelné blízké. Přeroste to i v intimnější vztah? Možná! Na konci páté řady totiž jedna druhou vášnivě políbí… Teri Hatcher má alespoň soukromý život poněkud klidnější než kolegyně Eva. Když neřeší, jestli má, nebo nemá prasečí chřipku, odpočívá v posteli se svým novým psem, americkým buldokem Jackem. Jemu prý nedokáže nic odepřít a z postele ho nevyžene ani ve chvíli, kdy jí čtyřnohý přítel hatí milostný život.

Jak je vidět, Zoufalé manželky si umějí život opravdu užívat. A my se už teď můžeme těšit, jak si budeme užívat nové seriálové epizody plné zvratů, vtipů a žhavých scén!

Reklama

Načítám