Hlavní obsah

Zpět do formy po miminku!

Reklama

Těhotenství těla maminek rozhodně nešetří! Snovou postavu však můžete opět mít i s kočárkem!

Článek

Nejspíše největší nápor v těhotenství prodělává pokožka. Pokud není dostatečně hydratovaná, hrozí výskyt strií především v oblastech, kde je kůže nejvíce napínána – bříško, stehna, zadeček a prsa.

Kvalita ověřená spokojenými maminkami

Značka pro zvýšené nároky těhotných žen

Skvělé reference sklízí Elasti-Q Original obsahující unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečníku a kozince. Při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Osvědčený pomocník pro nastávající maminky – Elasti-Q Original

Rozmazlujte se jedinečným olejem

Preferujete spíše oleje než krémy? Pak je Elasti-Q Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek přesně to, co vám zpříjemní den. Přípravek obsahuje 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej). Přípravek napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění.

Jednička pro náročné – Elasti-Q Exclusive tělový olej

Pomóóóc, strie vyhrávají!

Jestliže se strie již objevily, přejděte do protiútoku a vsaďte na tělový krém Elasti-Q Exclusive, který je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé.

Při výskytu strií – tělový krém Elasti-Q Exclusive

Prsa si žádají nápravu

Co si budeme povídat. Kojení vašemu poprsí na parádě rozhodně nepřidá. Ňadra se během krátké doby zvětší do gigantických rozměrů, aby mohla sloužit jako zdroj obživy. Po ukončení kojení se zase rychle smrští na původní velikost. Výsledkem jsou povadlá a povislá prsa s unavenou kůží, žádající si okamžitou nápravu.

Po kojení bude vaše poprsí volat o pomoc

Tajemství celebrit

Pokud chcete skutečné výsledky, volte jistotu a účinnou nápravu, která se osvědčila nejenom novopečeným maminkám, ale všem ženám. Vsaďte na luxusní doplněk stravy NadraIN FORTE obsahující čtyři silné komplexy. Právě díky nim pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu.

Krásný dekolt může mít i novopečená maminka

Při nákupu na www.nadrain.cz zadejte kód JPZ608 a získejte poštovné zdarma! Nabídka platí do 30. 7. 2017. Více informací o NadraIN FORTE na bezplatné telefonní lince 800 311 113.

I maminky mají právo být krásné!

Reklama

Načítám